Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Live για τους Πράσινους!
| 2021-04-10 09:24:00

ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό! "Τελειώνουν" Παπαπέτρου-Μήτογλου; Τι ισχύει με Νέντοβιτς-Χεζόνια

Sportdog Team
ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό! "Τελειώνουν" Παπαπέτρου-Μήτογλου; Τι ισχύει με Νέντοβιτς-Χεζόνια

Το ρεπορτάζ τού Τριφυλλιού εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει τις εξισώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ποιοι από τους παίκτες που έχει σήμερα η ομάδα και ξεχωρίζουν, μπορεί να συνεχίσουν και μετά από το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ. 

Παναθηναϊκός: Πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Live για τους Πράσινους!

Το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει τις εξισώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ποιοι από τους παίκτες που έχει σήμερα η ομάδα και ξεχωρίζουν, μπορεί να συνεχίσουν και μετά από το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ. 

"2 μένουν, 2 στην κόψη", αναφέρει πρωτοσέλιδο σημερινό ρεπορτάζ της Live Sport, με τους Χεζόνια και Νέντοβιτς να είναι εκείνοι που σταθεροποιούνται, αλλά τους Μήτογλου και Παπαπέτρου να είναι με το 1 πόδι εκτός.

Δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ζενίτ και η Εφές που ενδιαφέρονται για τον Παπαπέτρου ή οι φήμες που ακούγονται για τον Μήτογλου, αλλά και το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή το μπάτζετ που θα έχει ο Παναθηναϊκός.

Γιατί αν ενεργοποιηθεί ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ή βρεθεί επενδυτής, θα μείνουν εύκολα όλοι και, ίσως, έρθουν ένας-δύο ακόμα από το πανω ράφι!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags