Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μαύρα σύννεφα" για Μπαρτζώκα - Χαμός με Σλούκα στην προπόνηση - Σε... κίνδυνο λόγω Σπανούλη!
| 2021-04-11 13:45:00

"Μαύρα σύννεφα" για Μπαρτζώκα - Χαμός με Σλούκα στην προπόνηση - Σε... κίνδυνο λόγω Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
"Μαύρα σύννεφα" για Μπαρτζώκα - Χαμός με Σλούκα στην προπόνηση - Σε... κίνδυνο λόγω Σπανούλη!

Τι... χρεώνουν στον κόουτς, οι Αγγελόπουλοι αποφασίζουν για όλα! Σημαντικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό τα επόμενα 24ωρα, καθώς φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό θέμα με τους δύο ηγέτες της ομάδας και τον κόουτς, που έχει "χάσει" τη στήριξη του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για φέτος, θα περίμενε κανείς να πάει με ηρεμία να χτίσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Ο κύριος λόγος έχει να κάνει με το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, το οποίο μπερδεύτηκε ακόμη πιο πολύ, μετά τις δηλώσεις, που έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Μπαρτζωκας: «Θα είναι κρίμα να σταματήσει σε άδειο γήπεδο την καριέρα του ο Σπανούλης, αλλά αν υπάρχει κορωνοϊός για 5 χρόνια ακόμα θα σταματήσει στα 45; (γέλια) Λέω ένα παράδειγμα. Μακάρι. Αυτός ο άνθρωπος αξίζει ένα standing ovation. Το μπάσκετ δεν είναι τόσο απλό. Ο κόσμος και εσείς βλέπετε το μπάσκετ μόνο συναισθηματικά. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να το δω και ρεαλιστικά. Γιατί εμένα θα κράζετε όλη τη χρονιά μετά» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και έβαλε «φωτιά» στον Πειραιά.

Το τι θα γίνει από δω και πέρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Αν θα συνεχίσει, δηλαδή ή όχι ο Σπανούλης, αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μπαρτζώκας. Γιατί πλέον θέτουν πολλοί και θέμα προπονητή στους Πειραιώτες. Και δεν είναι μόνο η περίπτωση Σπανούλη, που βάζει τον Ελληνα προπονητή σε κίνδυνο. Είναι και άλλα θέματα, όπως το ότι υπήρξε ζήτημα και με τον Κώστα Σλούκα πριν από μερικές μέρες. Όταν ο Μπαρτζωκας έδιωξε από την προπόνηση τον διεθνή γκαρντ για κάτι, που μουρμούρισε ο Σλούκας, όπως ανέφερε το SDNA.

Σε όλα αυτά ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι με το μέρος του Μπαρτζώκα. Πρώτον γιατί λατρεύει τον Βασίλη Σπανούλη και από κει και πέρα δεν είναι και ευχαριστημένος από την δουλειά του έμπειρου προπονητή. Το ότι η ομάδα δεν πήγε στην οκτάδα της Ευρωλίγκας του το φορτώνουν και κυρίως του αποδίδουν τις κακές επιλογές στους ξένους παίκτες.

Οι Αγγελόπουλοι είναι εκείνοι, που έχουν την μπάλα στα χέρια τους και οι μέρες, που έρχονται, θα είναι πολύ κρίσιμες για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Τα αφεντικά της ΚΑΕ είναι πολύ κοντά στην ομάδα, την αγαπάνε και χαλάνε ακόμη πολλά χρήματα, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα τα σοβαρά ζητήματα, που υπάρχουν, ώστε να υπάρξει ομαλή συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, όπως σίγουρο είναι ότι ο Μπαρτζώκας έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύσκολη Α2 - Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά... - Τρεις ξεχωρίζουν - Το παραδέχθηκε ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags