Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Χαλάει ο κόσμος από χθες - "Βόμβα" στον Παναθηναϊκό με Ομπράντοβιτς - Όλη η αλήθεια
| 2021-04-13 12:41:00

Χαλάει ο κόσμος από χθες - "Βόμβα" στον Παναθηναϊκό με Ομπράντοβιτς - Όλη η αλήθεια

Sportdog Team
Χαλάει ο κόσμος από χθες - "Βόμβα" στον Παναθηναϊκό με Ομπράντοβιτς - Όλη η αλήθεια

Νεότερο ρεπορτάζ για το σενάριο που κυκλοφόρησε ξανά τις τελευταίες ώρες και έχει προκαλέσει ντελίριο στους φίλους του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Την παραφιλολογία περί επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, διέψευσε με ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Κοντός.

«Θέμα Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό δεν έχει προκύψει, ούτε κατά το ελάχιστο. Καλό θα είναι να μη δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο και μετά όταν γίνεται πραγματικότητα ένα ρεαλιστικό σενάριο να απογοητεύεται», τόνισε.

Όσο για την αποκαρδιωτική εικόνα και τη βαριά ήττα στην Αγία Πετρούπολη, ανέφερε: «Για τον Παναθηναϊκό μοιάζει να έχει τελειώσει πνευματικά η Ευρωλίγκα εδώ και μέρες και όταν παίζει απέναντι σε ομάδες που ‘καίγονται’ την κανιβαλίζουν. Η ομάδα τσαλακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες και αύριο τελειώνει το μαρτύριο της σταγόνας».

Για το αν έχει μερίδιο ευθύνης ο Όντεντ Κάτας, επισήμανε: «Η ομάδα θα μπορούσε και με το ίδιο μπάτζετ να έχει ένα πιο σωστά δομημένο ρόστερ. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα χωρίς πλέι μέικερ. Γι’ αυτό για μένα ο Κάτας έχει μικρή ευθύνη ακόμη. Έχασε και τον Νέντοβιτς δύο μήνες, ήρθε και ο κορωνοϊός και απορρύθμισε την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags