Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγαλώνει το μπάτζετ του ΠΑΟ - Ποιος βάζει λεφτά στην ΚΑΕ - Παρασκήνιο με Ζοτς και Έλληνα κόουτς!
Μπάσκετ
| 2021-04-13 20:10:00

Μεγαλώνει το μπάτζετ του ΠΑΟ - Ποιος βάζει λεφτά στην ΚΑΕ - Παρασκήνιο με Ζοτς και Έλληνα κόουτς!

του Pick n' Scroll
Μεγαλώνει το μπάτζετ του ΠΑΟ - Ποιος βάζει λεφτά στην ΚΑΕ - Παρασκήνιο με Ζοτς και Έλληνα κόουτς!

Πώς και γιατί αλλάζει η κατάσταση στο Τριφύλλι και οι εξελίξεις που έρχονται το καλοκαίρι. Τα σενάρια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο προπονητής που ψάχνουν οι Πράσινοι για την επόμενη σεζόν. Στη λίστα και ένα πολύ γνωστό όνομα.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός είναι σε άσχημη κατάσταση, ο κόσμος του φωνάζει, οι διοικούντες δεν μπορούν πλέον να κάνουν πολλά πράγματα, όσον αφορά στην τρέχουσα χρονιά. Ο Οντεντ Κάτας προσπαθεί κι αυτός, αλλά μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει. Με πολλούς φίλους του «τριφυλλιού» να τα βάζουν μαζί του και να αναφέρουν ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει την ομάδα την επόμενη χρονιά.

Είναι νωρίς να ξέρει κανείς τι θα γίνει με το θέμα προπονητή, αλλά για να έχει τύχη να μείνει ο Κάτας θα πρέπει από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός να παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Οι Παναθηναϊκοί θεωρούν αυτονόητο ότι θα κατακτηθεί πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλουν, όμως, από τον Ισραηλινό να τους δείξει μπασκετικά στοιχεία, που να τους κάνουν αισιόδοξους για του χρόνου. Στοιχεία, που προς το παρόν δεν έχουν φανεί.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ την επόμενη χρονιά και αυτό θα έχει να κάνει με τα έσοδα από το στοίχημα, όπως και από το ότι αναμένεται να ανοίξουν, έστω και μερικώς, τα γήπεδα. Και την ίδια ώρα αναμένεται και η έκβαση της υπόθεσης του ΟΑΚΑ, που αν λήξει θετικά για το «τριφύλλι», θα του ανοίξει νέους ορίζοντες.

Πάντως, θέμα Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπάρχει και δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει, καθώς οι δυσκολίες είναι πολλές και σε πολλά μέτωπα. Αν δεν συνεχίσει ο Κάτας, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πολλές επιλογές για να καλύψει την θέση. Είναι και το ότι δεν υπάρχουν πολλοί μεγάλοι προπονητές στην αγορά, είναι και το ότι ο εξάστερος δεν είναι στα καλύτερά του.

Θα μπορεί, δηλαδή, να κινηθεί σε περιπτώσεις, όπως του Περάσοβιτς, όπως του Πρίφτη, όπως του Σάσα Ομπράντοβιτς. ‘Η εκτός αν βρει κάποιον ξένο-έκπληξη, όπως έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι η Ζαλγκίρις με τον Αυστριακό Σίλερ. Τα περιθώρια είναι στενά και ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινήσει από τον προπονητή. Γιατί το ρόστερ θα το φτιάξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όμως τα πάντα ξεκινάνε από την τεχνική ηγεσία, όπως μας έδειξε και η Ζαλγκίρις, αλλά και η Μπάγερν με τον Αντρέα Τρινκιέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Να μείνει ο Κάτας - Γιατί έχουν κακές διαιτησίες Ολυμπιακός-ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για Σαντ Ρος-Όγκαστ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags