Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Να μείνει ο Κάτας - Γι’ αυτό έχουν κακές διαιτησίες Ολυμπιακός-ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για Σαντ Ρος-Όγκαστ
Μπάσκετ
| 2021-04-13 16:56:00

"Να μείνει ο Κάτας - Γιατί έχουν κακές διαιτησίες Ολυμπιακός-ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για Σαντ Ρος-Όγκαστ

του Γιώργου Κτενά
"Να μείνει ο Κάτας - Γιατί έχουν κακές διαιτησίες Ολυμπιακός-ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για Σαντ Ρος-Όγκαστ

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και οι αλλαγές στο ρόστερ. Γιατί πρέπει να στηρίξει η διοίκηση τον προπονητή και τι θα γίνει με τους Έλληνες παίκτες. Μιλάει στο sportdog ο Κώστας Μπογιατσιώτης - Επί σειρά ετών βοηθός τού Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και άνθρωπος με τεράστια θητεία στα παρκέ.

Παναθηναϊκός: Στην επόμενη μέρα του Τριφυλλιού, μετά την ευρεία ήττα από τη Ζενίτ, αναφέρθηκε στο sportdog ο Κώστας Μπογιατσιώτης - Επί σειρά ετών βοηθός τού Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και άνθρωπος με τεράστια θητεία στα παρκέ.

Τι θα πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι με τον Κάτας και ποιο ήταν το σχόλιό του για τα γέλια των Σαντ Ρος και Όγκαστ όταν η ομάδα τους έχανε με 20 πόντους; Ποιοι Έλληνες θα πρέπει να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν και ποιοι ξένοι έδειξαν ότι δεν μπορούν;

Οι απαντήσεις στο sportdog.gr:

"Αυτό να θυμόμαστε για Ευρωλίγκα - Να μείνει ο Κάτας - Άσχημες διαιτησίες λόγω..."

"Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε στην αρχή της σεζόν να πάρει τον Βόβορα. Στα μέσα τής σεζόν τον έδιωξε και έφερε τον Κάτας. Θεωρώ ότι ούτε τον έναν μπορούμε να κρίνουμε ούτε τον άλλον μέσα σε 3 μήνες. Ο Ομπράντοβιτς έμεινε για 13 χρόνια. Δυστυχώς στην Ελλάδα όλο τέτοια βρίσκουμε. Η ομάδα έχει άσχημα αποτελέσματα, αλλά θυμόμαστε όλοι ότι στην Ευρωλίγκα υπάρχουν 4-5 ομάδες των 40 εκατ. ευρώ και όλοι οι υπόλοιποι είναι στα 8-10-12 εκατ; Μόλις έρθουν ανάποδα αποτελέσματα, διώχνουν τον προπονητή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Κ. Μπογατσιώτης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εφόσον έδωσαν την ομάδα στον Κάτας, να τον κρατήσουν και να δουν τη νέα σεζόν τι μπορεί να προσφέρει. Γιατί και τον Βόβορα τον γνώριζαν, τόσα χρόνια ήταν στην ομάδα, και στους τρεις μήνες έφυγε. Εδώ έφυγε ο Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό, που είχε πάρει Ευρωλίγκα. Αλλά θα σημειώσω και κάτι άλλο: Ίσως σε επίπεδο Ευρωλίγκας δεν άρεσε ότι έχουν πάρει 6+3 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια, και κάπου έχουμε άσχημες διαιτησίες".

"Θα έπαιρναν το κεφάλι σε Σαντ Ρος-Όγκαστ - Μένουν Κασελάκης, Μποχωρίδης - Μαντζούκας -  Να φέρει άλλους ξένους"

Πώς σχολιάζετε το επεισόδιο με τους Σαντ Ρος και Όγκαστ που, ενώ η ομάδα τους έχανε με 20 πόντους, χαμογελούσαν στον πάγκο;

"Δεν είναι σωστό, ξεκάθαρο λάθος. Αλλά λες και οι ξένοι ξέρουν τι γίνεται στις ομάδες μας; Υπήρχε περίπτωση Έλληνας παίκτης να το κάνει αυτό χθες; Θα του έπαιρναν το κεφάλι. Αλλά οι ξένοι έτσι είναι, να τελειώσει η σεζόν τους ενδιαφέρει και να φύγουν. Και μην πούμε τώρα ότι ο Όγκαστ έχει ελληνικό διαβατήριο ή μπορεί να παίξει στην Εθνική - Εννοώ παίκτες που να γνωρίζουν το μέγεθος της ομάδας".

Από τους Έλληνες, αν δεν υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μήτογλου έχουν δείξει ότι είναι πρώτης γραμμής. Με τους Μποχωρίδη, Κασελάκη, Μαντζούκα τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει;

"Θα καθίσει ο προπονητής, αν θα είναι ο Κάτας, και ανάλογα θα δει. Αν ο Μήτογλου ζητήσει πολλά, για παράδειγμα, τι θα κάνουν; Ο Γιαννακόπουλος και οι Αγγελόπουλοι έχουν δώσει πολλά, έχουν ματώσει όλα αυτά τα χρόνια. Στις καλές εποχές, εισιτήρια και διαφημίσεις, ήταν 6-7 εκατ. ως έσοδα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν από το παντελόνι τους. Ας πούμε, φέτος, έκανε τρομερή χρονιά ο Λαρεντζάκης. Ε, ας βάλουν τον Λαρεντζάκη να παίξει του χρόνου. Τα παιδιά του Παναθηναϊκού που ανέφερες, άσχημοι είναι; Να τους κρατήσουν, να τους δουλέψουν και να δείξουν τι αξίζουν". 

Με τους ξένους τι γίνεται;

"Για να φτάσει εκεί που έφτασε φέτος η ομάδα, κάποιοι από τους ξένους δεν είναι αυτοί που πρέπει να είναι. Οπότε χρειάζεται να βρουν άλλους. Εντάξει, Χεζόνια και Νέντοβιτς έδειξαν τι αξίζουν. Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι να αλλάζουμε προπονητές και να στοχοποιούμε έναν προπονητή. Εσύ τον έφερες, άρα αξίζει. Ε, άφησέ τον να δουλέψει και μετά τον κρίνεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει ο κόσμος από χθες - "Βόμβα" στον Παναθηναϊκό με Ομπράντοβιτς - Όλη η αλήθεια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags