Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ρουκέτα" στην Ευρωλίγκα! "Τελειώνουν" Μπερτομέου ΠΑΟ-Ολυμπιακός; Μυστική συνάντηση
Μπάσκετ
| 2021-04-14 15:36:00

"Ρουκέτα" στην Ευρωλίγκα! "Τελειώνουν" Μπερτομέου ΠΑΟ-Ολυμπιακός; Μυστική συνάντηση

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στην Ευρωλίγκα! "Τελειώνουν" Μπερτομέου ΠΑΟ-Ολυμπιακός; Μυστική συνάντηση

Ραγδαίες εξελίξεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ύστερα από μυστικό ραντεβού, όπου έδωσαν το "παρών" τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καταιγιστικές εξελίξεις "έσκασαν" στην Ευρωλίγκα, ύστερα από την είδηση ότι επτά ομάδες της διοργάνωσης είχαν μυστική συνάντηση στην Αθήνα με θέμα συζήτησης τον Ζόρντι Μπερτομέου!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Εφές, της Μακάμπι, της ΤΣΣΚΑ, της Ζαλγκίρις και της Αρμάνι συζήτησαν σε μυστικό ραντεβού όσα όλα τους προβληματίζουν στη νυν διοίκηση του Μπερτομέου και εξέφρασαν τις απορίες τους για κάποια οικονομικά ζητήματα, που έχουν σχέση με τον CEO της Ευρωλίγκας, κάνοντας μάλιστα λόγο και για κακοδιαχείριση.

Όπως τονίζεται και από τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση - κίνηση από τα εφτά κλαμπ, κάτι που προφανώς θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ισπανό παράγοντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags