Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη... βόμβα - Ανατροπή με τον "τελειωμένο" - Αποκάλυψη για Ζοτς και Γιαννακόπουλο!
Μπάσκετ
| 2021-04-14 23:11:00

Η πρώτη... βόμβα για ΠΑΟ - Ανατροπή με τον "τελειωμένο" - Αποκάλυψη για Ζοτς και Γιαννακόπουλο!

του Pick n' Scroll
Η πρώτη... βόμβα για ΠΑΟ - Ανατροπή με τον "τελειωμένο" - Αποκάλυψη για Ζοτς και Γιαννακόπουλο!

Η έκπληξη για το καλοκαίρι και η τα λεφτά για να φύγει ο Κάτας. Γιατί υπάρχουν "χαμόγελα" μετά την εμφάνιση στη Ρωσία, ο στόχος μέχρι το τέλος της σεζόν και η πρώτη μεταγραφή. Μάθαμε τελικά τι εννοούσε ο πρώην ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού στο Instagram.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με ήττα την Ευρωλίγκα, αλλά αυτή τη φορά έπαιξε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όπως επιτάσσει η ιστορία του, η φανέλα του, όπως θέλει ο κόσμος του. Μάλιστα για λεπτομέρειες έχασε το παιχνίδι από μία ρωσική ομάδα, πάντως, που κι αυτή ήταν βαθμολογικά αδιάφορη.

Πλέον ο Οντεντ Κάτας και οι παίκτες του θα κυνηγήσουν με νύχια και με δόντια το νταμπλ. Με πρωτάθλημα και Κύπελλο και με εικόνες όπως σήμερα, ο Κάτας θα έχει τύχη να μείνει και του χρόνου. Ο Ισραηλινός προπονητής έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει από αυτό, δίνοντας ένα ποσό.

Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάποια απόφαση επ’ αυτού, όπως δεν υπάρχει τίποτα και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχαν να κάνουν όχι με τον Ζοτς, αλλά με τον Τζόρντι Μπερτομέου, όπως αποδείχθηκε σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει από το παιχνίδι της Μόσχας και την πολύ καλή εμφάνιση του Σέλβιν Μακ. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ στάθηκε στο ύψος του και έχει πλέον τύχη να τελειώσει την χρονιά στις ελληνικές διοργανώσεις αντί του Τι Τζέι Μπρέι.

Πάντως, ο εξάστερος ψάχνει ήδη πλέι-μέικερ για τη νέα χρονιά με την περίπτωση του Τόμας Ουόκαπ να απομακρύνεται (πάει προς Μακάμπι) και εκείνη του Νίκολας Λαπροβίτολα να εξακολουθεί να αρέσει πολύ. Ο Αργεντίνος είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι, ίσως τελικά ο γάμος να γίνει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Εκτός αν ο Αργεντίνος οδηγήσει την Ρεάλ στη κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι Μαδριλένοι δεν τον αφήσουν να φύγει, έστω και αν έχουν πάρει τον Ερτέλ, έστω και αν όπως ακούγεται ετοιμάζονται να πάρουν και τον Πιέρια Χένρι από την Μπασκόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ιδανική λύση ο Ζοτς - Φθορά ο Μποχωρίδης - Μην σπαταλήσει Χεζόνια"! Ατάκα-έκπληξη για Δημήτρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags