Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το μεγάλο deal που ανακοινώνει ο ΠΑΟ το καλοκαίρι - Δίνουν τα χέρια κρυφά - Έτοιμοι για νέα εποχή!
| 2021-04-17 10:00:00

Το μεγάλο deal που ανακοινώνει ο ΠΑΟ το καλοκαίρι - Δίνουν τα χέρια κρυφά - Έτοιμοι για νέα εποχή!

Το μεγάλο deal που ανακοινώνει ο ΠΑΟ το καλοκαίρι - Δίνουν τα χέρια κρυφά - Έτοιμοι για νέα εποχή!

Οι επαφές που κορυφώνονται και η εξέλιξη που θα «απογειώσει» το Τριφύλλι ενόψει των επόμενων χρόνων. Πρόκειται για μία τεράστια συμφωνία και για αυτό οι δύο πλευρές προσπαθούν να μην διαρρεύσει το παραμικρό.

 

Παναθηναϊκός: Οι κινήσεις της ΚΑΕ δεν αφορούν μόνο τη δημιουργία μίας νέας ομάδας και ενός ανανεωμένου ρόστερ για του χρόνου. Παράλληλα, στις τάξεις του "Εξάστερου" έχουν τοποθετήσει ψηλά στην ατζέντα προτεραιοτήτων και τις συζητήσεις για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Κυβέρνηση και ομάδα έχουν ως γνωστόν από τον Μάρτιο ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα deal για την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου στους "πράσινους" έναντι σύμβασης ετών. Όπως συνέβη ανάλογα και με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Το τελευταίο διάστημα δεν διαρρέονται νέες πληροφορίες αναφορικά με την εξέλιξη των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όμως είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι είναι κρίσιμο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, να επισημάνουμε κάπου εδώ ότι από το "τριφύλλι" θέλουν να τρέξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις εικαστικές αλλαγές στο κλειστό, από τη στιγμή που θα υπογραφεί η συμφωνία με την Πολιτεία!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ - Αυτός βάζει λεφτά, υπογράφουν δύο παικταράδες - "Χουνέρι" από Σφαιρόπουλο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags