Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε... μεταγραφάρα ο Κάτας - Σούπερ ταλέντο στον Παναθηναϊκό - Μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης;
Μπάσκετ
| 2021-04-20 20:52:00

Βρήκε... μεταγραφάρα ο Κάτας - Σούπερ ταλέντο στον Παναθηναϊκό - Μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης;

Βρήκε... μεταγραφάρα ο Κάτας - Σούπερ ταλέντο στον Παναθηναϊκό - Μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης;

Οι Πράσινοι ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον και ο Όντεντ Κάτας έχει πλάνο για την αξιοποίησή του. Τι συνέβη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και πότε θα πάρει ξανά την ευκαιρία του.
 

Παναθηναϊκός: Το Ηρακλής - Παναθηναϊκός πριν το τζάμπολ ήταν για πολλούς ένα αρκετά αδιάφορο ματς, ωστόσο η αλήθεια είναι πως υπήρχαν μερικοί λόγοι για να το παρακολουθήσει κάποιος. Το ότι ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και είχε σταθερά διψήφια διαφορά στο παρκέ, έδωσε την ευκαιρία στον Κάτας να ρίξει στο παρκέ τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος έπαιξε για τρίτη φορά φέτος με την πράσινη φανέλα και για συνολικά 5η στην Α1.

Στο ματς ενάντια στον Ηρακλή ο ταλαντούχος άσος αγωνίστηκε για 10:54, πήρε 4 σουτ, ευστοχώντας σε ένα δίποντο, ενώ μάζεψε ένα ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Παράλληλα προσέθεσε και 1 κλέψιμο στην στατιστική του και ευελπιστεί να κερδίσει χρόνο και κατά την διάρκεια των πλέι οφ, την ώρα που για την κανονική διάρκεια απομένει το ματς του Σαββάτου, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Προμηθέα.

Θα έχει ενδιαφέρον εάν ο Κάτας θα τον χρησιμοποιήσει για δεύτερο σερί ματς, την ώρα που για μετά από αρκετό καιρό έκανε τρομερό ροτέισον, καθώς όλοι οι παίκτες έπαιξαν από 10:54 έως 21:38. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σκόραραν όλοι όσοι βρίσκονταν στην 12άδα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο Δίπλαρος, παίζοντας καλές άμυνες και κερδίζοντας με το σπαθί του 17:27 στο παρκέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags