Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ηχηρό "χτύπημα" Αταμάν στον ΠΑΟ - "Κλέβει" κορυφαίο άσο, τρελά λεφτά - Αυτός τον κρατάει ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-04-23 19:02:00

Ηχηρό "χτύπημα" Αταμάν στον ΠΑΟ - "Κλέβει" κορυφαίο άσο, τρελά λεφτά - Αυτός τον κρατάει ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Ηχηρό "χτύπημα" Αταμάν στον ΠΑΟ - "Κλέβει" κορυφαίο άσο, τρελά λεφτά - Αυτός τον κρατάει ΟΑΚΑ!

Η πολιορκία της Εφές, η επιθυμία του παίκτη και οι φήμες. Για ποιον πρωτοκλασάτο άσο του Παναθηναϊκού ενδιαφέρονται οι Τούρκοι, πώς θα παραμείνει… πράσινος και οι εξελίξεις που θα αλλάξουν το στάτους της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένα από τα «καυτά» θέματα, που έχει να επιλύσει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Το συμβόλαιο του διεθνή φόργουορντ λήγει και οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλλουν την δέουσα προσπάθεια, ώστε να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ.

Όπως έγραψαν και χθες στο εξωτερικό, Μακάμπι, Ζενίτ, Αρμάνι και Εφές είναι ομάδες, που παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του 27χρονου παίκτη. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Εφές είναι εκείνη, που είναι πιο θερμή για να τον αποκτήσει, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει σε κάτι ουσιαστικό. Οι Τούρκοι το καλοκαίρι αναμένεται να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Τζέιμς Αντερσον και ο Παπαπέτρου είναι από τις βασικές τους επιλογές για να καλύψουν το κενό του Αμερικάνου.

Ο Ελληνας παίκτης, πάντως, επιμένει σε αυτό, που είχε πει πριν από καιρό στο SDNA: «Πρόθεσή μου πάντα θα είναι να μείνω στον Παναθηναϊκό» είχε πει πριν από ένα μήνα ο Παπαπέτρου και αυτό, που λέει το εννοεί. Αγαπάει τον Παναθηναϊκό, όπου άλλωστε έπαιζε και ο πατέρας του παλιά, και συν τοις άλλοις θεωρεί ότι δεν έχει καταφέρει αυτά, που θα ήθελε να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Με λίγα λόγια δεν έχει καταστεί εφικτή η διάκριση στην Ευρωλίγκα. Ένα φάιναλ-φορ, ακόμη και η κατάκτηση της κούπας.

Η επιθυμία του να μείνει θα γίνει ακόμη πιο μεγάλη αν δει ότι θα μείνουν και οι Χεζόνια, Μήτογλου και Νέντοβιτς, που επίσης λήγουν τα συμβόλαιά τους. Ο Παπαπέτρου δεν θέλει να μείνει σε έναν Παναθηναϊκό, που απλά θα παίζει για να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλει να είναι σε έναν Παναθηναϊκό, που πάνω από όλα θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα.

Και αυτό είναι ένα ενδεχόμενο, που μπορεί να συμβεί, αν το ΟΑΚΑ γίνει «πράσινο» και παράλληλα επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χτυπάει" Έλληνα άσο ο ΠΑΟ - "Κλοπή" από μεγάλη ομάδα - Χάνεται τεράστιο ταλέντο για το Τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags