Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σήκωσε κούπα, φοράει τα πράσινα - "Χτυπάει" παίκτη-έκπληξη ο ΠΑΟ - Επιλογή Πιτίνο και... τρέλα Καντέρ!
Μπάσκετ
| 2021-04-30 23:02:00

Σήκωσε κούπα, φοράει τα πράσινα - "Χτυπάει" παίκτη-έκπληξη ο ΠΑΟ - Επιλογή Πιτίνο και...τρέλα Καντέρ

του Pick n' Scroll
Σήκωσε κούπα, φοράει τα πράσινα - "Χτυπάει" παίκτη-έκπληξη ο ΠΑΟ - Επιλογή Πιτίνο και...τρέλα Καντέρ

Η κίνηση που ψάχνουν οι Πράσινοι και τα πρώτα ονόματα. Τι γίνεται με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ που θέλει να ακολουθήσει τον Χεζόνια και πώς βρέθηκε ο... εκλεκτός του Ρικ Πιτίνο στη νέα λίστα του Παναθηναϊκού. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr
 

Παναθηναϊκός: Το βράδυ της Μ. Παρασκευή στη Νέα Υόρκη ο Ενές Καντέρ είπε και πάλι ότι μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του στο ΝΒΑ, θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν σαν τρελοί στην ομάδα τους τον Τούρκο σέντερ, αλλά κάτι τέτοιο αργεί ακόμη πολύ.

Το άμεσο μέλλον είναι εκείνο, που ενδιαφέρει, και σίγουρα ο Ενές Καντέρ δεν θα αποτελέσει δίδυμο στους σέντερ του χρόνου μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό. Ούτε, βέβαια, ο Κερέμ Καντέρ, ο αδερφός του Ενές, που κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος με τον Κολοσσό, αναμένεται να παίξει στους «πράσινους» του χρόνου. Είναι καλός παίκτης ο Κερέμ, όχι, όμως, για το επίπεδο του εξάστερου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στην αγορά για να βρει τον μπακ-απ σέντερ και έχουμε αναφέρει αρκετά ονόματα τις προηγούμενες μέρες. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και του Ματίας Λεζόρ, του Γάλλου, που την Παρασκευή πήρε το Eurocup με την Μονακό. Ο Λεζόρ έχει εμπειρία και προσόντα Ευρωλίγκας και είναι σε καλή θέση στην λίστα του «τριφυλλιού».

Γενικά ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν πολύ αθλητικό ψηλό για να έρχεται από τον πάγκο. Και κρατήστε το ότι για αυτή την θέση γίνεται αναζήτηση και στις ΗΠΑ για τον λόγο ότι οι επιλογές στην Ευρώπη είναι ελάχιστες. Είναι πολύ λίγες. Μην απορήσετε, δηλαδή, αν υπάρξει ενδιαφέρον π.χ. για τον Κένι Γούτεν, που είχε πάει να φέρει ο Πιτίνο ή τον Αμίντα Μπρίμα των Πέισερς. Επίσης, το σταφ του Παναθηναϊκού κοιτάει και σε άλλα πρωταθλήματα εκτός Ευρώπης, όπως της Ιαπωνίας ή της Αυστραλίας, προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο εξάστερος εδώ και χρόνια δεν είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες της Ευρωλίγκας και είναι αναγκασμένος να ψάχνει παντού για να γεμίσει το ρόστερ του. Και για του χρόνου χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο θέμα του βασικού πλέι-μέικερ και του αναπληρωματικού σέντερ και επειδή είναι κομβικές θέσεις, αλλά και διότι ο Παναθηναϊκός την πάτησε φέτος.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε δύο top ονόματα ο ΠΑΟ χωρίς Γιαννακόπουλο - "Χουνέρι" από Πασκουάλ - "Μάχη" για Κορντινιέ!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags