Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκλεισε δύο top ονόματα ο ΠΑΟ χωρίς Γιαννακόπουλο - "Χουνέρι" από Πασκουάλ - "Μάχη" για Κορντινιέ!
Μπάσκετ
| 2021-04-28 16:53:00

Έκλεισε δύο top ονόματα ο ΠΑΟ χωρίς Γιαννακόπουλο - "Χουνέρι" από Πασκουάλ - "Μάχη" για Κορντινιέ!

του Pick n' Scroll
Έκλεισε δύο top ονόματα ο ΠΑΟ χωρίς Γιαννακόπουλο - "Χουνέρι" από Πασκουάλ - "Μάχη" για Κορντινιέ!

Οι εξελίξεις στο Τριφύλλι που φτιάχνει τη νέα ομάδα, ασχέτως όσων γίνονται στο παρασκηνιακό κομμάτι. Οι πρώτοι που... έπιασαν θέση στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας άσος που έχει μεγάλη ζήτηση σε όλη την Ευρώπη και ένα όνομα-έκπληξη.

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό είναι σίγουροι ότι με όποιο διοικητικό καθεστώς και αν πορευθούν την επόμενη χρονιά τόσο ο Νέντοβιτς όσο και ο Χεζόνια θα παραμείνουν κάτοικοι ΟΑΚΑ. Με τον Νέντοβιτς άλλωστε έχουν ήδη γίνει συζητήσεις, ενώ ο Χεζόνια είναι τρελαμένος με το «τριφύλλι» και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τον Παναθηναϊκό και το μεγαλείο του.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν και τον Παπαπέτρου με τον διεθνή φόργουορντ να θέλει να μείνει κι αυτός, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές. Επειδή, όμως, ήδη έχει έντονη ζήτηση και επειδή ετοιμάζεται για το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η Εφές τον πολιορκεί, ο Πασκουάλ τον θέλει στην Ζενίτ, η Μακάμπι δεν είναι αδιάφορη, η ΤΣΣΚΑ επίσης, οπότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Στην περίπτωση που τελικά φύγει, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το κενό του με ξένο παίκτη και όχι με Ελληνα γιατί Ελληνες τέτοιου επιπέδου δεν υπάρχουν. Ο κόσμος της ομάδας σε μία τέτοια περίπτωση θα ήθελε έναν παίκτη, που έχει ξετρελάνει την Ευρώπη φέτος με τις εμφανίσεις του. Πρόκειται για τον Αϊζάια Κορντινιέ, έναν Γάλλο γκαρντ-φόργουορντ, που βγάζει μάτια με την φανέλα της Ναντέρ και ήδη έχουν κινητοποιηθεί ομάδες της Ευρωλίγκας ενόψει του καλοκαιριού.

Για τον Κορντινιέ υπάρχει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ και καταλαβαίνει ο καθένας τι μάχη πρόκειται να γίνει για την απόκτησή του. Στην περίπτωση, που ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός, θα έχει τύχη να τα καταφέρει, γιατί θα έχει χώρο να προσφέρει στον Γάλλο, αλλά και ικανοποιητικά χρήματα. Χρήματα, που θα μείνουν αφού θα φύγει ο Παπαπέτρου.

Πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό είναι κι ότι ο Κορντινιέ εκπροσωπείται από μανατζερική εταιρεία με την οποία υπάρχει καλή σχέση και έχει δώσει στο «τριφύλλι» πολλούς παίκτες τελευταίως, όπως τον Φριντέτ, τον Μπέντιλ, τον Σαντ-Ρος και τον Μπρέι.

Πρώτος στόχος, πάντως, είναι να μείνει ο Παπαπέτρου. Κορντινιέ και ο, τι άλλο θα περάσουν στο προσκήνιο, αν ο Ελληνας φόργουορντ τραβήξει για άλλες πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρό "χτύπημα" Αταμάν στον ΠΑΟ - "Κλέβει" κορυφαίο άσο, τρελά λεφτά - Αυτός τον κρατάει ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags