Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για παίκτη έκπληξη - Νέος... Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ - Από τη λίστα των Ρόκετς!
| 2021-05-01 18:39:00

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για παίκτη έκπληξη - Νέος... Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ - Από τη λίστα των Ρόκετς!

του Pick n' Scroll
"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για παίκτη έκπληξη - Νέος... Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ - Από τη λίστα των Ρόκετς!

Η τιμή του δεν είναι υψηλή και οι "αιώνιοι" μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Ποιος είναι το... λαχείο που έχει ξεχωρίσει ο Όντεντ Κάτας και ο παίκτης που θα ήθελαν στο ΟΑΚΑ, έχει τρομερή ποιότητα, αλλά και αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πριν από μερικές ώρες βγήκε στην επιφάνεια η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε να πάρει τώρα τον Κέντρικ Πέρι από την Τσεντεβίτα, ώστε να τον ενισχύσει σε Κύπελλο και πλέι-οφ της Α1. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Τσεντεβίτα αρνήθηκε να τον αποδεσμεύσει.

Ο Πέρι, πάντως, είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες, που τον έχουν βάλει γερά στο στόχαστρό τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Μία άλλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.  Αρέσει και στους δύο «αιώνιους» ο Αμερικάνος, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, είναι πλέον έμπειρος στα 29 του χρόνια, ενώ και οικονομικά δεν είναι απρόσιτος.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει άλλο ως πρώτο στόχο και αυτός είναι γνωστός. Πρόκειται για τον Νίκολας Λαπροβίτολα, με τον οποίο είχε φτάσει κοντά το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές κρατάνε επαφή και είναι πιθανό σε λίγους μήνες να γίνει αυτός ο γάμος.

Ο Παναθηναϊκός θέλει για την επόμενη χρονιά έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ και φροντίζει από τώρα για αυτό, καθώς οι επιλογές στην αγορά είναι ελάχιστες.

Περίπτωση Μάικ Τζέιμς πρέπει να αποκλειστεί για πολλούς λόγους, ο Ουόκαπ πάει προς την Μακάμπι, από κει και πέρα δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη από τον Οντεντ Κάτας, αν τελικώς συνεχίσει στο ΟΑΚΑ.

Μήπως φέρει, δηλαδή, κάποιον παίκτη, που έχει σταμπάρει από την πατρίδα του, όπως είναι ο Κίναν Εβανς, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χάιφα.

Δεν πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί εντελώς η περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς, που ήταν στην Χίμκι. Για την αξία του δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι ομάδες, όμως, φοβούνται την πολύπαθη μέση του. Αν δεν είχε άλλωστε αυτό το πρόβλημα ο Σέρβος, ίσως και να έπαιζε στο ΝΒΑ με τους Ρόκετς να είναι ομάδα, που είχε δείξει ενδιαφέρον πριν από κάποια χρόνια.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Για αυτό έφερε τον Χεζόνια - Με αυτούς να χτίσει ομάδα ο ΠΑΟ - Επιστροφή Γιαννακόπουλου αν..."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags