Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - "Ρίχνουν χρήμα" για δύο οι Αγγελόπουλοι - Τι συμβαίνει με Σπανούλη
| 2021-05-06 20:08:00

Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - "Ρίχνουν χρήμα" για δύο οι Αγγελόπουλοι - Τι συμβαίνει με Σπανούλη

του Pick n' Scroll
Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - "Ρίχνουν χρήμα" για δύο οι Αγγελόπουλοι - Τι συμβαίνει με Σπανούλη

Οι δύο παίκτες που ζήτησε ο Μπαρτζώκας και η αύξηση του μπάτζετ. Πώς και γιατί αλλάζει ξανά ο σχεδιασμός των Πειραιωτών, η καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι στιγμής και η περίεργη... ησυχία με τον αρχηγό. Έρχονται μεγάλες εξελίξεις στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Εχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα (απέναντι στην Χίμκι) και από τότε δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι μεγάλο το διάστημα για να μην έχει κάνει κάτι μεταγραφικά η ομάδα του Πειραιά.

Είναι, όμως, η πραγματικότητα και ο λόγος έχει να κάνει με το ότι δεν είναι εύκολο να πετύχει τους στόχους της. Ο Λόιντ θέλει πολλά χρήματα, ο Λαντέιλ θέλει ΝΒΑ και πάει λέγοντας. Ισως, όμως, για να αλλάξουν το σκηνικό οι «ερυθρόλευκοι» να ανεβάσουν τα χρήματα, που προσφέρουν. Και κυρίως στη φροντ-λάιν, όπου οι επιλογές είναι λίγες και δύσκολες.

Ετσι μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Αυστραλό Τζοκ Λαντέιλ, ίσως πάλι το ενδιαφέρον στραφεί σε δύο παίκτες, που αρέσουν πάρα πολύ, όπως είναι ο Τζόρνταν Μίκι και ο Ντέβιν Μπούκερ. Δύο ψηλοί από το πάνω ράφι, δίχως αμφιβολία.

Ο Μίκι έχει δουλέψει με τον Μπαρτζώκα στην Χίμκι, γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Ο Μπούκερ είναι στόχος του Ολυμπιακού και μεγάλη επιθυμία από τα χρόνια, που ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ έπαιζε στην Γαλλία και σε πιο χαμηλό επίπεδο.

Παράλληλα, πάντως, δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση και για το θέμα του Βασίλη Σπανούλη. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει να παίζει ή όχι. Μετά τις περιβόητες δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον διεθνή άσο μετά το ματς με την Χίμκι δεν έχει κουνηθεί φυλλαράκι και επίσης κι αυτό είναι κάτι πολύ παράξενο.

Προφανώς και αυτή η εβδομάδα θα περάσει έτσι, χωρίς νέα και ιδιαίτερη κινητικότητα, αλλά από την επόμενη θα αρχίσουν να γίνονται πράγματα, γιατί ο Ολυμπιακός έχει αργήσει ήδη και στην αγορά μπαίνουν σιγά σιγά και τα πολύ μεγαλύτερα πορτοφόλια, οπότε ο καθένας καταλαβαίνει πόσο μεγαλώνει ο συντελεστής δυσκολίας για τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία ο Μπαρτζώκας - Αυτόν τον Έλληνα να πάρει - Φέρνει πίσω στο ΣΕΦ τον…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags