Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρώτη επαφή ΠΑΟ με σούπερ όνομα - Τρέχει για μεταγραφή… τώρα - "Κυνηγάει" μπαμ από την Κίνα!
Μπάσκετ
| 2021-05-07 19:33:00

Πρώτη επαφή ΠΑΟ με σούπερ όνομα - Τρέχει για μεταγραφή… τώρα - "Κυνηγάει" μπαμ από την Κίνα!

του Pick n' Scroll
Πρώτη επαφή ΠΑΟ με σούπερ όνομα - Τρέχει για μεταγραφή… τώρα - "Κυνηγάει" μπαμ από την Κίνα!

Η μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και τα δύο πολύ καλά ονόματα. Οι Πράσινοι... φουλάρουν για μία κίνηση πριν το τέλος της σεζόν και ήδη ξεκίνησαν οι επαφές. Ποια πόρτα χτύπησαν και το πολύ δυνατό όνομα που προσπαθούν να φέρουν.

Παναθηναϊκός: Πριν από μερικές μέρες αναφέραμε ότι υπάρχει πρόβλημα και για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά για να βρει παίκτη. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον Νεμάνια Νέντοβιτς και δη με την επόμενη μέρα του Σέρβου, μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό. Ο Σέρβος θα κάνει νέες εξετάσεις τις επόμενες ώρες και αν και αυτές δεν είναι καλές, τότε οι «πράσινοι» θα πάνε να πάρουν παίκτη.

Αλλωστε το πρώτο όνομα έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και είναι ο Κέντρικ Πέρι, που κάνει σούπερ χρονιά με την Τσεντεβίτα. Η Τσεντεβίτα, όμως, δεν τον αφήνει πριν τελειώσει η χρονιά. Το καλοκαίρι ο Πέρι μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και πάλι για την απόκτησή του, καθώς του αρέσει πολύ.

Οσον αφορά το τώρα, το προπονητικό σταφ του «τριφυλλιού» έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις και αν οριστικοποιηθεί ότι ο Νέντοβιτς δεν θα μπορεί να ξαναπαίξει φέτος, θα πάει να κάνει την τελική επιλογή.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει πολύ τα δίχτυα του στην Τουρκία, ενώ χτύπησε και την πόρτα του Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, όμως, που ήταν στην Χίμκι, δεν θέλει τώρα να μπει σε διαδικασία τέτοια. Θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά.

Οι Πράσινοι κοιτάζουν και κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις από την Κίνα. Είναι ακριβές, αλλά τέτοια εποχή μπορεί να γίνει έκπληξη με ένα πάρα πολύ δυνατό όνομα.

Η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη για τα ελληνικά πλέι-οφ λήγει στις αρχές της άλλης εβδομάδας και ο εξάστερος θα πρέπει να βιαστεί, αν θέλει να προσθέσει έναν ακόμη γκαρντ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για μεταγραφή στον ΠΑΟ - Βρήκε τον… εκλεκτό, πέφτουν υπογραφές - Ποιον… τελείωσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags