Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εξέλιξη-φωτιά στο Λιμάνι - Το ζήτησε ο Μπαρτζώκας, το κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Αντιδράει ο ΠΑΟ;
| 2021-05-07 20:34:00

Εξέλιξη-φωτιά στο Λιμάνι - Το ζήτησε ο Μπαρτζώκας, το κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Αντιδράει ο ΠΑΟ;

Sportdog Team
Εξέλιξη-φωτιά στο Λιμάνι - Το ζήτησε ο Μπαρτζώκας, το κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Αντιδράει ο ΠΑΟ;

Τις επόμενες ημέρες έρχεται η ανακοίνωση που θα φέρει τα πάνω-κάτω ξανά στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Έλληνας κόουτς των Πειραιωτών το ζητούσε καιρό από τη διοίκηση και φαίνεται πως η επιθυμία του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο χρόνια μακριά από την Α1, μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ σε επίπεδο ανδρών. Μάλιστα, αυτό αναμένεται να συμβεί είτε... αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά. 

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Β΄, η αναπτυξιακή ομάδα του κλαμπ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 και είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την άνοδο. Ακόμη όμως και εάν δεν συμβεί αυτό, θα βρεθεί άλλος τρόπος, μιας και αναμένεται να βρεθεί μια κενή θέση, μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για πιθανές αποσύρσεις ομάδων για τη νέα χρονιά. 

Εξάλλου, δεν είναι κοινό μυστικό πως η επιστροφή στην Α1 είναι και μια μεγάλη επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος θεωρεί πως η ομάδα του θα έχει καλύτερο ρυθμό, ενώ θα μπορεί και ο ίδιος να αξιολογήσει όποιους παίκτες αποκτηθούν, από τη στιγμή που το ένα ματς την εβδομάδα πήγε πίσω τον Ολυμπιακό την τελευταία διετία, ειδικά στο θέμα της εξέλιξης παικτών, με την μοναδική εξαίρεση να ακούει στο όνομα Σάσα Βεζένκοφ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ)

Παγκράτι 17 (7-3)

Ολυμπιακός 17 (8-1)

Απόλλωνας Πάτρας 15 (7-1)

Ελευθερούπολη 15 (6-3)

Καρδίτσα 14 (5-4)

Αμύντας 13 (5-3)

Μαρούσι 13 (5-3)

Τρίτωνας 12 (4-4)

Ψυχικό 12 (4-4)

Πανερυθραϊκός 12 (4-4)

Οίακας Ναυπλίου 10 (2-6)

Δάφνη Δαφνίου 10 (1-8)

Φίλιππος Βέροιας 10 (1-8)

Καβάλα 10 (1-8)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags