Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Κίνηση Αγραβάνη που... άναψε φωτιές - Τι έκανε κατά την απονομή του Κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-05-09 22:30:00

Κίνηση Αγραβάνη που... άναψε φωτιές - Τι έκανε πριν την απονομή του Κυπέλλου στον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κίνηση Αγραβάνη που... άναψε φωτιές - Τι έκανε πριν την απονομή του Κυπέλλου στον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόντρα του πρώην άσου του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό καλά κρατεί. Δείτε τι έκανε μετά την ήττα του Προμηθέα στον τελικό του Κυπέλλου, λίγο πριν οι Πράσινοι σηκώσουν το τρόπαιο.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Πριν η κούπα του Κυπελλούχου Ελλάδας πάει στα χέρια του Ιωάννη Παπαπέτρου και υψωθεί στο ΟΑΚΑ, έλαβε χώρα καθιερωμένα η απονομή των μεταλλίων στον φιναλίστ του θεσμού Προμηθέα Πατρών.

Άπαντες παρέλαβαν κανονικά τα μετάλλιά τους από το στέλεχος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Για να είμαστε ακριβείς όλοι, εκτός από έναν.

Συγκεκριμένα όταν ήταν η στιγμή του Δημήτρη Αγραβάνη να λάβει το δικό του μετάλλιο αρνήθηκε να το περάσει πάνω του, αρκούμενος στο να το κρατήσει απλώς στα χέρια του. Η κίνηση του αυτή, μάλιστα, ανάγκασε το στέλεχος της ΕΟΚ να του ψιθυρίσει κάτι που λόγω της μάσκας, δεν καταγράφηκε από την κάμερα!

Η κόντρα του Αγραβάνη με τον Παναθηναϊκό είναι μακρά και γνωστή απ' όταν ο αρχηγός του Προμηθέα αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Μάλλον εκεί κρύβεται η αιτία της ενέργειάς του...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αποκάλυψη - Το είπε μόνος του - Αυτός είναι η μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags