Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διπλό "χτύπημα" στον ΠΑΟ - Μάχη με το χρόνο για δύο top παίκτες - Τα "σκάει" για... Final Four!
Μπάσκετ
| 2021-05-11 22:00:00

Διπλό "χτύπημα" στον ΠΑΟ - Μάχη με το χρόνο για δύο top παίκτες - Τα "σκάει" για... Final Four!

του Pick n' Scroll
Διπλό "χτύπημα" στον ΠΑΟ - Μάχη με το χρόνο για δύο top παίκτες - Τα "σκάει" για... Final Four!

Οι Πράσινοι παλεύουν για δύο άσους που θέλει σαν... τρελός ο Κάτας. Από αυτούς ξεκινά το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού, ο οποίος ονειρεύεται την επιστροφή του στην ελίτ της Euroleague.
 

Παναθηναϊκός: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι περιζήτητος στην Ευρώπη και μάλιστα πριν από λίγο το Eurohoops ανέφερε ότι τον έχει στο στόχαστρό της η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ και του Μάνου Παπαδόπουλου, πληροφορία βέβαια που σας έχει αναφέρει και το Sportdog.gr προ ημερών.

Ο γκαρντ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι επίσης πολύ ψηλά στη λίστα τόσο της Αρμάνι, όσο και της Εφές. Ο ίδιος, όμως, έχει προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό. Θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ και να πάει με την αγαπημένη του ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει και να ικανοποιηθεί οικονομικά, αλλά και να φτιάξει ο Παναθηναϊκός ένα σύνολο, που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα.

Αν, λοιπόν, συμβούν αυτά, ο Παπαπέτρου θα μείνει στον εξάστερο, ακόμη και αν οι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας του δώσουν τρελά λεφτά.

Αλλά δεν είναι ο «Πάπι» ο μοναδικός Ελληνας παίκτης του Παναθηναϊκού, που έχει ζωηρή ζήτηση από ομάδες της Ευρωλίγκας. Είναι και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερος γίνεται. Για τον Μήτογλου 2-3 ομάδες από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και περιμένουν να περάσει λίγο ο καιρός, ώστε να προχωρήσουν ακόμη πιο πολύ. Και ο Μήτογλου, όμως, είναι σαν τον Παπαπέτρου: θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και να φτιαχτεί μία πολύ δυνατή ομάδα, που θα πάει πάρα πολύ ψηλά.

Να μείνει, δηλαδή, αυτός, ο Παπαπέτρου, ο Χεζόνια, ο Νέντοβιτς (ο Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο ούτως ή άλλως) και να αποκτηθούν ένας πολύ καλός πλέι-μέικερ και ένας δυνατός μπακ απ σέντερ, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο, που να μπορεί να ψάξει την διάκριση.

Προς το παρόν από πλευράς Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεκινήσει ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές. Μέχρι τέλος του μήνα, όμως, θα έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία, καθώς μάλιστα για τις πλούσιες ομάδες της Ευρωλίγκας δεν χρειάζεται να τελειώσει η χρονιά για να ξέρουν τι θέλουν για την επόμενη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τρεις που θέλει ο ΠΑΟ για γκαρντ- Ξαφνικά... συναγερμός για Χεζόνια- Τρελά λεφτά για Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags