Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χαμός με Ντόρσεϊ - "Παιχνίδι" Ραζνάτοβιτς με Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Μπαρτζώκας!
| 2021-05-12 17:21:00

Χαμός με Ντόρσεϊ - "Παιχνίδι" Ραζνάτοβιτς με Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Χαμός με Ντόρσεϊ - "Παιχνίδι" Ραζνάτοβιτς με Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Μπαρτζώκας!

Η μεγάλη μεταγραφή στο Λιμάνι και η καθυστέρηση λόγω γιατρών. Ποιος είναι ο παίκτης που απασχολεί τους "αιώνιους", η έντονη φημολογία για τον άσο της Μακάμπι και οι επιλογές των Πειραιωτών από την ελληνική αγορά. Γιατί δεν... προχωράει του Μήτογλου;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, σύμφωνα με ορισμένους υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, σίγουρα, πάντως, και να υπάρχει συμφωνία, δεν μπορεί να ανακοινωθεί τίποτα, καθώς ο παίκτης ακόμη ανήκει στην Μακάμπι.

Το θέμα, πάντως, του Ντόρσεϊ δεν φαίνεται πολύ ξεκάθαρο. Καθώς από την μία υπάρχουν αυτοί, που λένε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κόβει φλέβες για τον ομογενή γκαρντ. Και από την άλλη υπάρχουν εκείνοι, που αναφέρουν ότι ο Ντόρσεϊ θα περιμένει μέχρι το τέλος Αυγούστου μήπως βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ώστε να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο χρόνος θα δείξει πως έχει ακριβώς το ζήτημα, από κει και πέρα ο Ολυμπιακός αρχίζει πλέον να μπαίνει δυνατά στην αγορά. Ηγετικά του στελέχη είχαν πρόβλημα υγείας, τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα και έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να φτιάξουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς παραμένει ο μεγάλος στόχος για παρτενέρ του Κώστα Σλούκα στην θέση του πλέι-μέικερ, αλλά η περίπτωσή του συγκεντρώνει δυσκολίες, καθώς τον θέλουν αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Από τις εναλλακτικές επιλογές στην θέση του πλέι-μέικερ είναι ο Κέντρικ Πέρι, τον οποίο, όμως, θέλει και ο Παναθηναϊκός. Θα έχει ενδιαφέρον, που θα στείλει τον Πέρι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος και διαχειρίζεται τις τύχες του Αμερικάνου πλέι-μέικερ.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και στην ελληνική αγορά. Η περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου είναι απίθανο να γίνει, θα κυμανθούν οι Πειραιώτες σε πιο χαμηλό αγωνιστικά επίπεδο με περιπτώσεις, όπως ο Μιχάλης Λούντζης του Προμηθέα και ο Νίκος Χουγκάζ του Ιωνικού. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, που θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, αλλά ο 20χρονος γκαρντ έχει προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η Νο1 επιλογή του Μπαρτζώκα - Θέλει… χρήμα η μεγάλη επιστροφή - Έκπληξη από Σερβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags