Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Καρφιά" Παναθηναϊκού για τον τελικό του ΣΕΦ - "Το ματς κρίθηκε από το... youtube" (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-13 19:06:00

"Καρφιά" Παναθηναϊκού για τον τελικό του ΣΕΦ - "Το ματς κρίθηκε από το... youtube" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Καρφιά" Παναθηναϊκού για τον τελικό του ΣΕΦ - "Το ματς κρίθηκε από το... youtube" (ΦΩΤΟ)

Έξαλλοι οι Πράσινοι μετά τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Ανακοίνωση-φωτιά από τον Παναθηναϊκό στα social media, μετά την ένσταση που κατέθεσε.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του πρώτου τελικού για το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, που βρήκε νικήτριες τις παίκτριες του Ολυμπιακού.

Οι Πράσινοι κατέθεσαν ένσταση κατά της εγκυρότητας του αποτελέσματος, ενώ κάνουν λόγο για απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ και πως οι διαιτητές πήραν απόφαση για την επίμαχη φάση στο φινάλε μέσω youtube.

«Έγραψαν ιστορία...

Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ με το ματς να κρίνεται από το youtube του Ολυμπιακού, αφού οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος πήραν απόφαση με βάση αυτό που είδαν εκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση», αναφέρει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στα social media.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags