Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό - Ο Σπανούλης τη... λέει σε Μπαρτζώκα - "Με τσαντίζει όταν δεν με εμπιστεύονται"(vid)
| 2021-05-14 11:46:00

"Μπαμ" στον Ολυμπιακό - Ο Σπανούλης τη... λέει σε Μπαρτζώκα - "Με τσαντίζει όταν δεν με εμπιστεύονται"(ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μπαμ" στον Ολυμπιακό - Ο Σπανούλης τη... λέει σε Μπαρτζώκα - "Με τσαντίζει όταν δεν με εμπιστεύονται"(ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα έδωσε ο Έλληνας γκαρντ των "ερυθρολεύκων" όπου τόνισε ότι εκνευρίζεται πολύ όταν δείχνουν να μην τον εμπιστεύονται και δεν το βάζουν να παίξει ρίχνοντας έτσι τη... σπόντα και στον προπονητή της ομάδας μιας και ο χρόνος συμμετοχής του τη φετινή χρονιά ήταν αρκετά περιορισμένος

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Συνέντευξη στην ιστοσελίδα impactalk.gr  έδωσε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" μέσω στης οποίας αναφέρθηκε σε πολλές πτυχές του εαυτού του. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε μάλιστα το τι είναι αυτό που τον... ενοχλεί πολύ.

Για την θέση του ηγέτη και το μπάσκετ: "Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις".

Για την σκληρή δουλειά: "Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ".

Για όσα τον ενοχλούν: "Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δεν με εμπιστεύτηκε ή δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω", είπε ο αρχηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Σπανούλης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags