Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ρουκέτα" στο ρεπορτάζ για Ευρωλίγκα - Τι συμβαίνει με Μπερτομέου - Οι κινήσεις του ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2021-05-16 14:43:00

"Ρουκέτα" στο ρεπορτάζ για Ευρωλίγκα - Τι συμβαίνει με Μπερτομέου - Οι κινήσεις του ΠΑΟ

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στο ρεπορτάζ για Ευρωλίγκα - Τι συμβαίνει με Μπερτομέου - Οι κινήσεις του ΠΑΟ

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τον Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα και εξήγησε ότι ίσως υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα στις επτά ομάδες και τον Ισπανό παράγοντα.

Παναθηναϊκός: Στα νέα παιχνίδια τακτικής από την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, όπου αναμένεται να υπάρξει νέα ένταση μεταξύ των μετόχων της Λίγκας, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά αναφέρθηκε στα αμιγώς αγωνιστικά του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός δικαιώνεται που δεν βιάστηκε για να κλείσει έναν παίκτη εκτός πρωταθλήματος, αφού από ό,τι είδαμε ο Μπρέι έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημά του. Λίγο υστερεί σε φυσική κατάσταση, αλλά θα το ξεπεράσει πλήρως σιγά-σιγά. Έχει μία αξιόπιστη λύση στα χέρια του ο Κάτας. Ο τραυματισμός του ήταν επώδυνος, επειδή στο χέρι οι μπασκεμπολίστες δέχονται περισσότερη πίεση. Την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί».

Στη συνέχεια, στάθηκε στις εξελίξεις στην Ευρωλίγκα και τις παρασκηνιακές κινήσεις από την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου: «Εκεί που υπάρχει αρκετό ρεπορτάζ είναι στην Ευρωλίγκα. Ήταν στις 14/5 η γενική συνέλευση και αποχώρησαν οι τέσσερις που στηρίζουν τον Μπερτομέου (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε), επειδή θέλουν να περάσουν ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τα 2/3 και όχι κατά πλειοψηφία, κάτι που σημαίνει ότι το μέτωπο των επτά δεν θα έχει τον πρώτο λόγο.Ήταν άλλο ένα παιχνίδι τακτικής του Μπερτομέου και έφερε μεγάλη ένταση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η Μακάμπι και κατά τη διάρκεια αυτής ακούγονταν οι σειρήνες. Είναι ένα νέο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον Μπερτομέου που θέλει να πετύχει τους δικούς του σκοπούς. Κρατάω επιφύλαξη, γιατί μπορεί να πάμε σε πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ των επτά και των τεσσάρων που είναι μαζί με τον Μπερτομέου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags