Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπιακός: Διαρροή-φωτιά για Σπανούλη - Αυτή είναι η μεγάλη απόφασή του - Θα αντιδράσουν οι Αγγελόπουλοι;
| 2021-05-21 16:20:00

Διαρροή-φωτιά για Σπανούλη - Αυτή είναι η μεγάλη απόφασή του - Θα αντιδράσουν οι Αγγελόπουλοι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Διαρροή-φωτιά για Σπανούλη - Αυτή είναι η μεγάλη απόφασή του - Θα αντιδράσουν οι Αγγελόπουλοι;

Οι πρώτες πληροφορίες για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Ποιος τον... πιέζει, τι σκέφτεται να κάνει και γιατί η εξέλιξη αυτή θα φέρει σε δύσκολη θέση τους Πειραιώτες. Σούπερ παρασκήνιο για όσα θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται σήμερα στη χώρα μας, με αφορμή τη συμφωνία που έχει με την ΕΟΚ για να προπονήσει την Εθνική Ελλάδος στο προολυμπιακό τουρνουά, με στόχο να την στείλει στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο έμπειρος τεχνικός θέλει να επιστρατεύσει όλους τους διαθέσιμους και καλούς παίκτες που θα μπορεί να έχει. Αυτός είναι και ο λόγος που, μεταξύ άλλων, έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα όπως αυτό του Ζήση και του Σπανούλη, παρότι έχουν αποσυρθεί από την Εθνική. Πάντως, ειδικά ο δεύτερος θα κληθεί σίγουρα από τον Πιτίνο ενώ από το κοντινό του περιβάλλον διαρρέεται ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα πει το πολυπόθητο ναι και θα επιστρέψει στην Γαλανόλευκη!

Μια είδηση φυσικά που ανεβάζει αυτόματα επίπεδο τη χώρα μας και δεν αποκλείεται να... τη στείλει στο Τόκυο, ακόμη και χωρίς τους Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείεται να φέρει και... προβλήματα στον Ολυμπιακό, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξε διαρροή πως δεν γίνεται ο V-Span να πάει στην Εθνική, με την υπάρχουσα διοίκηση στην ΕΟΚ. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρίσκονται στα «μαχαίρια» με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και προφανώς η... διαφωνία τους και με όσους στηρίζει στις επερχόμενες εκλογές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη κίνηση Αγγελόπουλων - Απόφαση Μπαρτζώκα για Σπανούλη - Διπλό μεταγραφικό μπαμ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags