Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βουίζει" η Αθήνα για Ζοτς - "Τελειώνουν" Κάτας - Με… πλάνο Γιαννακόπουλου ο νέος κόουτς στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-05-21 23:30:00

"Βουίζει" η Αθήνα για Ζοτς - "Τελειώνουν" Κάτας - Με… πλάνο Γιαννακόπουλου ο νέος κόουτς στον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει" η Αθήνα για Ζοτς - "Τελειώνουν" Κάτας - Με… πλάνο Γιαννακόπουλου ο νέος κόουτς στον ΠΑΟ!

Η φημολογία για Ομπράντοβιτς και το παράδειγμα του Δημήτρη που θέλουν να ακολουθήσουν οι Πράσινοι για τη νέα σεζόν. Γιατί είναι στον... αέρα ο Ισραηλινός τεχνικός, οι πιθανότητες του Πρίφτη και η μεγάλη έκπληξη που θέλουν να κυνηγήσουν στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Το βράδυ που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να… συνέλθει από τη γερή «σφαλιάρα» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και την ήττα από την ΑΕΚ, μετά από τραγική εμφάνιση, κυκλοφόρησε ένα νέο σενάριο για την επόμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που πίνει την μπύρα του με τον φίλο του, Γιώργο Ρεγγίνα, στο μαγαζί του τελευταίου στο Κολωνάκι.

Και αυτομάτως μπήκε φωτιά στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, αφού εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι είναι πιθανό ο Ζοτς να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Η πραγματικότητα, ωστόσο, απέχει πολύ από την φημολογία.

Το ελληνικό μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα ήταν τρελά ευτυχισμένοι αν επέστρεφε στην χώρα μας για να πιάσει δουλειά ο Ομπράντοβιτς. Τέτοιο ενδεχόμενο, όμως, δεν υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή, οπότε δεν πρέπει να ασχολείται κανείς σχετικά.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Οντεντ Κάτας θα συνεχίσει και του χρόνου να είναι στον πάγκο του «τριφυλλιού». Και να πάρει το πρωτάθλημα, δηλαδή, ο Ισραηλινός, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός ηγέτης του εξάστερου. Κάτι τέτοιο θα φανεί και θα αποφασιστεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας. Μέχρι στιγμής ο Κάτας δεν έχει ξετρελάνει τον κόσμο με τις επιδόσεις του, αν και είναι πασιφανές ότι ανέλαβε δύσκολο έργο.

Αν χάσει, βέβαια, το πρωτάθλημα, δεν τίθεται συζήτηση. Θα φύγει αμέσως, παρότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, ακόμα και τον τίτλο να πάρει, με εμφανίσεις σαν αυτή στην… εύκολη ήττα από την ΑΕΚ, οι πιθανότητες να παραμείνει δεν είναι υπέρ του.

Αν φύγει τελικά ο Κάτας, η μεγάλη επιθυμία θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης της Ούνιξ Καζάν. Δεν αποκλείεται, όμως, ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει σαν…κόμπρα και να πάει σε μία κίνηση, που ουδείς θα περιμένει. Σε έναν προπονητή, δηλαδή, που δεν τον ξέρει ο πολύς κόσμος, αλλά που θα μπορεί να φέρει αποτελέσματα, όπως παλιότερα είχε πάει να κάνει ο Γιαννακόπουλος με τον Κοκόσκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπληξη για ΠΑΟ - Αμερικανός με σούπερ σεζόν στην Ευρωλίγκα - Stand by για "καψούρα" από NBA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags