Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι παίκτες που αλλάζουν τον ΠΑΟ - "Κλέβει" από Σφαιρόπουλο ταλεντάρα ο Κάτας
| 2021-05-24 21:02:00

Αυτοί είναι οι παίκτες που αλλάζουν τον ΠΑΟ - "Κλέβει" από Σφαιρόπουλο ταλεντάρα ο Κάτας

Sportdog Team
Αυτοί είναι οι παίκτες που αλλάζουν τον ΠΑΟ - "Κλέβει" από Σφαιρόπουλο ταλεντάρα ο Κάτας

Μπορεί ακόμα η χρονιά στο μπάσκετ να μην έχει ολοκληρωθεί ούτε να έχει γίνει γνωστό αν ο Ισραηλινός τεχνικός θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά, όμως αυτός έχει ήδη επιλέξει αυτούς που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας κάνοντας τους Πράσινους πιο ανταγωνιστικούς

Παναθηναϊκός: Η Α1 δεν έχει ολοκληρωθεί με τους Πράσινους να προηγούνται με 2-1 της ΑΕΚ για την πρόκριση στους τελικούς, όμως ο Όντεν Κάτας σκέφτεται ήδη τη νέα σεζόν. Σε δηλώσεις που έκανε στο ισραηλινό Sports5, παραδέχθηκε ότι στο στόχαστρό του βρίσκονται δύο παίκτες από το πρωτάθλημα της χώρας.

Πρόκειται για τον φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιόβελ Ζόυσμαν (23 ετών, 2,01) και τον σέντερ της Χαποέλ Εϊλάτ, Τζός Νίμπο (23 ετών, 2,06) που είναι εκπληκτικός φέτος και φέρεται σαν στόχος πολλών ομάδων της Euroleague.Ο μεν Ζούσμαν μέτρησε 6.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας, όμως στη EuroLeague ο ρόλος του ήταν περιορισμένος (2.6 πόντοι, 1.5 ριμπάουντ ανά 13:34 σε 11 αγώνες). Ο δε Νίμπο είχε 13.5 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 19.9 ranking στο εθνικό πρωτάθλημα, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και θυμίζει αρκετά τον Χασάν Μάρτιν.

Όσο για τις φήμες περί επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε: "δεν έχω ακούσει το παραμικρό, υπάρχουν πάντως ονόματα που θα πήγαινα ο ίδιος στο αεροδρόμιο για να τα παραλάβω".


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags