Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ - Τον… τέλειωσε η ΑΕΚ – Στον "αέρα" δύο παίκτες, φέρνει… Κοκόσκοφ!
Μπάσκετ
| 2021-05-26 23:12:00

Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ - Τον… τέλειωσε η ΑΕΚ – Στον "αέρα" δύο παίκτες, φέρνει… Κοκόσκοφ!

του Pick n' Scroll
Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ - Τον… τέλειωσε η ΑΕΚ – Στον "αέρα" δύο παίκτες, φέρνει… Κοκόσκοφ!

Οι Πράσινοι τρέχουν για το πρωτάθλημα, όμως οι αλλαγές θα είναι μεγάλες ενόψει της επόμενης σεζόν. Ποιος «εχασε» από τους ημιτελικούς με την Ένωση, οι παίκτες που ψάχνουν συμβόλαιο και η έκπληξη από το NBA.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ και πάει να πάρει έναν ακόμη τίτλο. Είτε με Λαύριο παίξει, είτε με Προμηθέα, είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς και καλύτερη ομάδα είναι και το πλεονέκτημα έδρας έχει.

Πάντως, η εικόνα του στη σειρά με την ΑΕΚ προβλημάτισε, αφού δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής. Πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος χάρη στη μεγαλύτερή του ποιότητα. Στο προηγούμενο ματς ο Ντίνος Μήτογλου ήταν εκείνος, που καθάρισε, πριν από λίγο την σκυτάλη πήρε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Δύο παίκτες, που η αξία τους είναι πολύ μεγάλη, δύο παίκτες επίσης, που τα συμβόλαιά τους λήγουν τον επόμενο μήνα.

Αντίθετα ο Οντεντ Κάτας έχει συμβόλαιο και για του χρόνου (με δικαίωμα πάντως του Παναθηναϊκού να το σπάσει έναντι κάποιου ποσού), αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να μείνει στο ΟΑΚΑ. Η μέχρι τώρα παρέμβασή του στην ομάδα δεν κρίνεται θετική, παρότι έχει το πιο ακριβό και το πιο ποιοτικό ρόστερ στην Ελλάδα.

Αν τελικώς αποφασίσει το «τριφύλλι» να του δείξει την πόρτα της εξόδου, το πρώτο όνομα, που θα απασχολήσει θα είναι του Δημήτρη Πρίφτη, αν και αυτός επίσης δεσμεύεται με την Ούνιξ Καζάν. Το όνειρο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρέπει να ξεχαστεί, να πάει ο Παναθηναϊκός σε μία κατάσταση τύπου Σάσα Ομπράντοβιτς ή Βέλιμιρ Περάσοβιτς θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο.

Δεν αποκλείεται να κοιτάξουν οι «πράσινοι» στις ΗΠΑ και να φέρουν προπονητή από εκεί, όπως έφερε η Ζαλγκίρις τον Σίλερ και η Φενέρ τον Κοκόσκοφ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτά, που βλέπει με τον Κάτας και η αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα οι φίλοι του εξάστερου θέλουν πάση θυσία να μείνει η μαγική τετράδα των Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μήτογλου και Παπαπέτρου. Είναι μία πολύ γερή βάση, που σε συνδυασμό με έναν πολύ καλό προπονητή μπορεί να φέρει τον Παναθηναϊκό και πάλι σε θέση ισχύος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" στη διοίκηση του Παναθηναϊκού - Εξελίξεις με Παπαπέτρου - Ποια η πρώτη του επιλογή

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags