Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο: I feel Devotion! - Ματσάρες στους ημιτελικούς με Μπαρτσελόνα και Εφές να βλέπουν... κούπα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-05-29 00:27:00

I feel Devotion! - Ματσάρες στους ημιτελικούς με Μπαρτσελόνα και Εφές να βλέπουν... κούπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
I feel Devotion! - Ματσάρες στους ημιτελικούς με Μπαρτσελόνα και Εφές να βλέπουν... κούπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Καταλανοί μετά από ένα ματς... θρίλερ κατάφεραν και κέρδισαν μια φανταστική Αρμάνι που κατάφερε και γύρισε από το -9 του ημιχρόνου και πέρασε στον τελικό της Κυριακής (30/5) όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού στον φετινό τελικό της Euroleague, που μπορεί να τα... χρειάστηκε όμως πέρασε το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα

Euroleague Μετά από ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς οι Καταλανοί κατάφεραν να κερδίσουν τους Ιταλούς με τον αγώνα να κρίνεται 0,8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Σε όλη την αναμέτρηση οι δύο ομάδες έδειξαν δύο πρόσωπα με τους "μπλαουγκράνα" κυρίως λόγω του Νικ Καλάθη και του Μίροτιτς να φτάσουν στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (30/5). Τεράστια εμφάνιση από τους παίκτες του Μεσίνα που γύρισαν από την... κόλαση και θα μπορούσαν, αν ήταν πιο προσεκτικοί, να είναι αυτοί αντίπαλοι της Εφές. Λίγο νωρίτερα οι Τούρκοι μπορεί να έδειχναν κυρίαρχοι για την μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού και να βρέθηκαν μπροστά μέχρι και πάνω από 20 πόντους, όμως οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έκαναν ένα εκπληκτικό come back και έφεραν τον αγώνα στην... φάση. Οι παίκτες του Αταμάν όμως εκμεταλλεύτηκαν το άστοχο τρίποντο του Κλάιμπερ και πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Δείτε τα highlights από τους δύο ημιτελικούς της Euroleague

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags