Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει… όπλο στο ΟΑΚΑ - Έκανε ματσάρα κόντρα στον ΠΑΟ - Η μεγάλη "κλοπή" και η... καψούρα (Vid)
Μπάσκετ
| 2021-05-30 12:28:00

Φέρνει… όπλο στο ΟΑΚΑ - Έκανε ματσάρα κόντρα στον ΠΑΟ - Η μεγάλη "κλοπή" και η... καψούρα (Vid)

του Pick n' Scroll
Φέρνει… όπλο στο ΟΑΚΑ - Έκανε ματσάρα κόντρα στον ΠΑΟ - Η μεγάλη "κλοπή" και η... καψούρα (Vid)

Η πράσινη μεταγραφική λίστα και ο "αντίπαλος" από το ΝΒΑ. Οι Πράσινοι... φουλάρουν για το πρωτάθλημα, όμως ετοιμάζουν και την ομάδα της επόμενης σεζόν. Η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού και οι τρεις παίκτες που εξετάζονται. Ένας από την Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του για να πάει να πάρει ένα ακόμη πρωτάθλημα. Εχει το πλεονέκτημα της έδρας, έχει το ποιοτικότερο ρόστερ και μόνο με θαύμα δεν θα κατακτήσει την κούπα κόντρα στο Λαύριο.

Παράλληλα, όμως, έχει αρχίσει και η διαδικασία για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Εστω και αν δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Οντεντ Κάτας θα είναι και του χρόνου στα «πράσινα».

Είναι, όμως, δεν είναι ο Ισραηλινός στον πάγκο, πρέπει να αποκτηθεί πάση θυσία βασικός πλέι-μέικερ. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ είναι ο βασικός στόχος με τον άσο των Μαδριλένων να φτάνει πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ το προηγούμενο καλοκαίρι. Εχουμε αναφέρει επίσης ότι πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Κέντρικ Πέρι, παίκτης, που κάνει τρομερά πράγματα φέτος στην Τσεντεβίτα.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν ένας από τους δύο να είναι ο παίκτης, που θα τους καθοδηγήσει την χρονιά, που μας έρχεται. Και ευελπιστούν ότι είτε τον έναν, είτε τον άλλο, θα καταφέρουν να τον πάρουν.

Στην ΚΑΕ, όμως, έχουν προταθεί κι άλλες περιπτώσεις, όπως είναι και αυτή του Ντάριλ Μέικον της ΑΕΚ. Ο Αμερικάνος γκαρντ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος για μεγαλύτερο βήμα στη καριέρα του.

Αν αυτό το βήμα θα είναι οι «πράσινοι», δεν το ξέρει κανείς. Θέλει, όμως, ο Μέικον είτε να πάει στην Ευρωλίγκα, είτε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου είχε παίξει λίγο πριν το προηγούμενο καλοκαίρι έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γαλατά.

Ο Μέικον είναι ένας πολύ καλός σκόρινγκ γκαρντ, που φέτος έπαιξε για πρώτη χρονιά στην Ευρώπη. Εχοντας πλέον μεγαλύτερη εμπειρία, είναι ένα «όπλο», που θα δυναμώσει πολύ όποια ομάδα τον πάρει την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαλύεται" η ΑΕΚ... κλέβει παίκτη ο ΠΑΟ - Σκάει επιστροφή στο ΟΑΚΑ - Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags