Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορφυαίος κόουτς θέλει τον Σπανούλη σε σημαντική ομάδα της Ευρωλίγκας!
| 2021-05-31 10:00:00

"Μπάσιμο" για Σπανούλη, τον… χάνει ο Ολυμπιακός - Τον πιέζει κορυφαίος κόουτς - Δίνουν τρελά λεφτά!

Του Αδέσποτου
"Μπάσιμο" για Σπανούλη, τον… χάνει ο Ολυμπιακός - Τον πιέζει κορυφαίος κόουτς - Δίνουν τρελά λεφτά!

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας πρέπει να βιαστούν για την απόφασή τους. Οι Πειραιώτες δεν "παίζουν" πλέον μόνοι τους, καθώς ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο στόχαστρο δύο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ρεπορτάζ από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!
 

Ολυμπιακός: Όσο ο Βασίλης Σπανούλης δεν ανακοινώνει επίσημα την απόφαση για το μέλλον του, τόσο τα σενάρια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού εντείνονται. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο καν το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα βάλει τέλος στην καριέρα του, πόσο μάλλον το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Πάντως, η επιστροφή του "Kill Bill" στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Προοολυμπιακού τουρνουά ερμηνεύεται από πολλούς ως μια απόφαση που δείχνει ότι εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ έχει ακόμα "φλόγα" και φιλοδοξία μέσα του, κάτι που συνεπάγεται ότι δεν θέλει ακόμα να αποσυρθεί.

Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σπανούλης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την απάντησή του. Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν παίζουν μόνοι τους, αφού ακόμα και στα 39 του χρόνια ο σπουδαίος σκόρερ έχει πέραση σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ήδη, το όνομα του Σπανούλη έχει συνδεθεί με την Αρμάνι Μιλάνο, αφού γράφεται πως ο Ετοτε Μεσίνα επιθυμεί να προσθέσει στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας τον "Kill Bill". Σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του πρώην "ερυθρόλευκου", Γιάννη Σταυρόπουλου, σε ρόλο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα άσο από τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, μια ομάδα με τη δυναμική και τις φιλοδοξίες της Αρμάνι (έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον τελικό της Euroleague) σίγουρα καθίσταται μεγάλη πρόκληση για τον Σπανούλη, όμως αποτελεί ερωτηματικό ο ρόλος που θα έχει ο έμπειρος παίκτης στη γεμάτη ακριβοπληρωμένα αστέρια περιφέρεια της ομάδας του Μεσίνα.

Αυτό που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό, πάντως, είναι ότι υπάρχει κι άλλη ιστορική ομάδα της Euroleague που έχει προσεγγίσει τον Σπανούλη! Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές και το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 το Σαββατοκύριακο (18.00 – 20.00), πρόκειται για έναν εκ των σημαντικότερων συλλόγων του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το ενδιαφέρον που εκφράζει για τον αρχηγό του Ολυμπιακού είναι σοβαρό και με πολύ καλά χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στον Ολυμπιακό με Φορτούνη! Τον δίωχνουν από το Λιμάνι; Αυτόν φέρνουν στη θέση του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags