Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει προπονητή ο Αλβέρτης - Πόσο αυξάνεται το μπάτζετ - "Κλέβει" άσο του ΠΑΟ η Αρμάνι!
Μπάσκετ
| 2021-06-12 22:37:00

Αυτόν θέλει προπονητή ο Αλβέρτης - Πόσο αυξάνεται το μπάτζετ - "Κλέβει" άσο του ΠΑΟ η Αρμάνι!

του Pick n' Scroll
Αυτόν θέλει προπονητή ο Αλβέρτης - Πόσο αυξάνεται το μπάτζετ - "Κλέβει" άσο του ΠΑΟ η Αρμάνι!

Τα εκατομμύρια που μπαίνουν στο Τριφύλλι και ο "συναγερμός". Ποιον διαλέγει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για επόμενο προπονητή και η πληροφορία του Sportdog.gr για τον πρωτοκλασάσο παίκτη των Πρασίνων που θέλουν οι Ιταλοί και τα... σκάνε χοντρά για να τον κάνουν δικό τους.

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για την καινούρια σεζόν δεν πρόκειται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, που αρχίζει και προτεραιότητα είναι το ύψος του μπάτζετ, όπως και το θέμα του προπονητή. Πολλά ακούγονται για το μπάτζετ, το σίγουρο είναι πως θα είναι μεγαλύτερο από το φετινό. Ισως και 2 εκατομμύρια μεγαλύτερο.

Για το κομμάτι του προπονητή, όλα δείχνουν ότι ο Οντεντ Κάτας δύσκολα θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Ο Ισραηλινός προσπάθησε να δώσει κάτι καλύτερο στον Παναθηναϊκό, δεν μπόρεσε, όμως, να τα καταφέρει. Εχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, που σπάει, όμως, αρκεί να του δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης της Ούνιξ Καζάν είναι εκείνος, που έχει τύχη να διαδεχθεί τον Κάτας, αν τελικώς αποφασιστεί η αποπομπή του τελευταίου. Ο Πρίφτης θέλει μάλιστα να γυρίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Είναι ένα πρόσωπο αποδεκτό στον Παναθηναϊκό, αφού δούλεψε παλιότερα στο «τριφύλλι», ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τον έχει σε μεγάλη υπόληψη, κάτι, που ισχύει και για άλλα μέλη της «πράσινης» οικογένειας.

Οποιος και αν θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σίγουρα θα θέλει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, το συμβόλαιο του οποίου έληξε. Ο Παπαπέτρου θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά σε έναν Παναθηναϊκό, που να είναι ανταγωνιστικός. Η Εφές τον πιέζει πολύ, αλλά υπάρχει μία ακόμη ομάδα, που τον θέλει σφόδρα.

Πρόκειται για την Αρμάνι, η οποία έχασε με κατεβασμένα τα χέρια το ιταλικό πρωτάθλημα από την Βίρτους Μπολόνια και θέλει να φρεσκαριστεί, καθώς εκτός των άλλων έχει πολλούς περασμένης ηλικίας παίκτες. Σε αυτό το νέο πλάνο, ο Παπαπέτρου έχει περίοπτη θέση και η Αρμάνι μάλιστα είναι από τις ομάδες, που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που αγωνιά, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει απαντήσεις στα καίρια ζητήματα (όπως είναι κι αυτό των ανανεώσεων) μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστά συμμάχησαν Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι - 13 εκατ. από το παντελόνι" - Πρόβλεψη για Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags