Facebook Pixel ΕΟΚ: Επίσημο... μέχρι να αλλάξει ξανά - Τότε θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΟΚ
| 2021-06-15 21:12:00

Επίσημο... μέχρι να αλλάξει ξανά - Τότε θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΟΚ

Sportdog Team
Επίσημο... μέχρι να αλλάξει ξανά - Τότε θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΟΚ

Οι εκλογική διαδικασία την Ομοσπονδίας μπάσκετ έχουν αλλάξει πολλές φορές ημερομηνία διεξαγωγής και κανείς δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία τέλεσής τους, παρά το γεγονός ότι το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης έκανε γνωστή την ημερομηνία που προγραμματίζει να γίνουν

ΕΟΚ: Στις 12 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γίνουν οι εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στο ΔΣ που έγινε την Τρίτη (15/6). Βέβαια το μέρος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όμως θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Την ίδια στιγμή η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα και δύο σωματεία ακόμα προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με σκοπό να κηρυχθεί η προσωρινή διοίκηση έκπτωτη.

"Με ομόφωνη απόφαση του, κατά την σημερινή συνεδρίαση, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α., Λ. Κηφισίας, αρ. 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ε.Ο.Κ.), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω COVID19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags