Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον... αέρα ο σχεδιασμός του Μπαρτζώκα - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι - Όλα "ρευστά" στο Λιμάνι
| 2021-06-16 18:02:00

Στον... αέρα ο σχεδιασμός του Μπαρτζώκα - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι - Όλα "ρευστά" στο Λιμάνι

Sportdog Team
Στον... αέρα ο σχεδιασμός του Μπαρτζώκα - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι - Όλα "ρευστά" στο Λιμάνι

Η πρώτη "διαφωνία" της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον κόουτς. Τι ζήτησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ποιο το μεγάλο του πρόβλημα και η επόμενη μεταγραφή στον Πειραιά. Οι εξελίξεις των επόμενων ημερών, θα κρίνουν πολλά για την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός: Κανονικά προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών για την επόμενη μέρα του συλλόγου και, όπως είναι φυσικό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές στην ελληνική αγορά.

Μοιραία το τελευταίο διάστημα το όνομα του Τάισον Κάρτερ έχει ξεχωρίσει για τους Πειραιώτες και έχει συνδεθεί μαζί τους, καθώς πρόκειται για παίκτη που ξεχωρίζει με τη φανέλα του Λαυρίου. Και όντως ο Κάρτερ θα μπορούσε να γίνει ο 7ος ξένος της ομάδας, αρκεί ο Ολυμπιακός όμως να επιστρέψει στην Α1!

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι το ακλόνητο φαβορί για απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να φέρει ανακάτεμα στα σχέδια των Ερυθρόλευκων. Όχι μόνο για το αν θα αποκτήσουν ή όχι τον Κάρτερ, αυτό ίσως να είναι και το λιγότερο σημαντικό, αλλά για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γιατί ο Μπαρτζώκας θέλει τον Ολυμπιακό στην Α1, ακριβώς για να μπορεί να προετοιμάζει καλύτερα την ομάδα στη μάχη της Ευρωλίγκας, αλλά μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βγει απευθείας η ομάδα ή αν θα μπλέξει σε άλλες περιπέτειες. Και επίσης, παραμένει άγνωστο αν οι Αγγελόπουλοι θα "δεχθούν" ανέβει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, μετά τις εκλογές στην ΕΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η λύση του Κάρτερ είναι καλή για την Ελλάδα και πιθανότατα για αυτό έχουν προσανατολιστεί στην περίπτωσή του οι Πειραιώτες. Γιατί αν ο Κάρτερ αποκτηθεί για την Ευρωλίγκα, τουλάχιστον για να συμμετάσχει άμεσα, πιθανότατα δεν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστά συμμάχησαν Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι - 13 εκατ. από το παντελόνι" - Πρόβλεψη για Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags