Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μία η μεγάλη είδηση για ΠΑΟ - "Πλιάτσικο" από Ολυμπιακό και δύο top ομάδες - Απαντάει με παικταρά
| 2021-06-17 22:45:00

Μία η μεγάλη είδηση για ΠΑΟ - "Πλιάτσικο" από Ολυμπιακό και δύο top ομάδες - Απαντάει με παικταρά

του Pick n' Scroll
Μία η μεγάλη είδηση για ΠΑΟ - "Πλιάτσικο" από Ολυμπιακό και δύο top ομάδες - Απαντάει με παικταρά

Το καλό νέο για το Τριφύλλι, ο Ομπράντοβιτς και η διπλή "αρπαγή". Ποια ήταν η πιο σημαντική εξέλιξη από τη συνέντευξη Τύπου της πράσινης ΚΑΕ, οι επόμενες εξελίξεις, ο μεγάλος κίνδυνος για το καλοκαίρι και οι πρώτες δυνατές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε πριν από λίγες ώρες συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη χρονιά, που τελείωσε, μίλησαν οι άνθρωποί του για την σεζόν, που έρχεται. Είπαν μέσες, άκρες ότι το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο και τόνισαν ότι στόχος τους είναι να κρατήσουν και τους τέσσερις παίκτες, που έληξαν τα συμβόλαιά τους. Τον Χεζόνια, δηλαδή, τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου και τον Νέντοβιτς.

Άνθρωποι, που ξέρουν πολύ καλά τα δεδομένα του «τριφυλλιού» είναι σίγουροι ότι από οικονομικής πλευράς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει και τους τέσσερις αυτούς παίκτες. Δεν του βγαίνουν τα λεφτά. Ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοί, που θα φύγουν, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον Μήτογλου και ήδη του έχει κάνει γνωστό πόσα δίνει, ενώ από την άλλη η Εφές και η Αρμάνι είναι εκείνες, που πολιορκούν τον Παπαπέτρου.

Στην άλλη άκρη ο εξάστερος έχει θέσει προτεραιότητα την απόκτηση πλέι-μέικερ. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι σε πρώτο πλάνο και γενικώς οι «πράσινοι» θα γκαζώσουν για να κλείσουν αυτό το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Παράλληλα τρέχει και το θέμα του προπονητή με τον Οντεντ Κάτας να έχει πολύ μικρή τύχη να μείνει. Ο Δημήτρης Πρίφτης εξακολουθεί να είναι το φαβορί με το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην υπάρχει στη σχετική εξίσωση. Κάτι, που είπε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Άλφα Ντιαλό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί και για τον Βασίλη Μουράτο καθώς στην θέση του πλέι-μέικερ υπάρχει συνωστισμός.

Οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες αγωνίας για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ειδικά για το θέμα του πλέι-μέικερ και των ανανεώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέχει" η πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Αποκάλυψη για Διαμαντίδη - Τι γίνεται με Γιαννακόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags