Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτούς θέλει ο ΠΑΟ - Πρώην του Ολυμπιακού και Λαπροβίτολα" - Έρχονται… βόμβες στην Ευρωλίγκα!
Μπάσκετ
| 2021-06-20 20:44:00

"Αυτούς θέλει ο ΠΑΟ - Πρώην του Ολυμπιακού και Λαπροβίτολα" - Έρχονται… βόμβες στην Ευρωλίγκα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αυτούς θέλει ο ΠΑΟ - Πρώην του Ολυμπιακού και Λαπροβίτολα" - Έρχονται… βόμβες στην Ευρωλίγκα!

Αποκαλυπτικός Τ. Κοτζιάς για Ζοτς, ρόστερ και επόμενο προπονητή. Ποιος θα είναι έκπληξη αν δεν έρθει στο ΟΑΚΑ, οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι και ο Έλληνας άσος που αναμένεται να φορέσει τα πράσινα. Πώς θα αυξηθεί το μπάτζετ, οι εξελίξεις με ΟΑΚΑ και Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο Τόλης Κοτζιάς. Ο κορυφαίος ρεπόρτερ του μπασκετικού ρεπορτάζ μίλησε στο Sportdog όπου σχολίασε τη συνέντευξη Τύπου του Τριαντόπουλου.

Τί γίνεται με το ΟΑΚΑ, ποιός θα είναι ο ρόλος του Παρθενόπουλου και ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής στο Τριφύλλι. Διαβάστε τη συνέντευξη που ακολουθεί:

Ο Τριαντόπουλος έκοψε τη φόρα για Ομπράντοβιτς! Αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής στην Παρτιζάν. Έστεκε το σενάριο;

«Ηταν ξεκάθαρος ο πρόεδρος της ΚΑΕ για το θέμα του Ομπράντοβιτς. Είναι μία «καυτή πατάτα» το κεφάλαιο Ζοτς για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για το τι λες και γράφεις. Επομένως, θα μείνουμε σε αυτά, που είπε ο Τριαντόπουλος».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ στάθηκε στο γεγονός, ότι η Μακάμπι πήρε 5 εκατ. ευρώ επιχορήγηση από το κράτος ως στήριξη λόγω κορωνοϊού. Στην Ελλάδα στηρίχθηκαν οι ομάδες μπάσκετ;

«Οι ομάδες στηρίχθηκαν και θα στηριχθούν από τα λεφτά του στοιχήματος. Τα νέα θα γίνουν πιο πολλά και πιο καλά όταν καθίσει η ιστορία και με τις στοιχηματικές εταιρείες. Υπό την έννοια ότι και οι ΚΑΕ θα παίρνουν λεφτά από εκεί. Με λίγα λόγια μεγάλο μέρος του αθλητισμού από δω και πέρα θα ζει για τα καλά από τα χρήματα του στοιχήματος, ιδιωτικού ή κρατικού».

Εφόσον πάρει για 49 χρόνια ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ αυτό σημαίνει, ότι η ΑΕΚ ή οποιαδήοτε άλλε ομάδα δεν έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιεί;

«Ο Τριαντόπουλος είπε ότι άπαξ πάρει ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ, αυτό θα χρησιμοποιείται από την ομάδα του και από τις Εθνικές ομάδες. Από κανέναν άλλον».

Ποιός θα είναι ο ρόλος του Παρθενόπουλου;

«Ο ρόλος του Παρθενόπουλου δεν θα έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Θα ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, οργανωτικά και οικονομικά θέματα».

Ο Τριαντόπουλος μίλησε για μεγάλωμα της πίτας στην Ευρώπη. Πώς θεωρείτε, ότι μπορεί να επιτευχθεί αυτό;

«Υπάρχουν διάφορα πράγματα στην Ευρωλίγκα, που θα μαθευτούν εν καιρώ. Και θα κάνουν μεγάλη αίσθηση, αν βγουν έτσι όπως πραγματικά είναι. Από κει και πέρα, τα περισσότερα χρήματα υποτίθεται ότι θα έρθουν από την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών της Ευρωλίγκας».

Τί γίνεται στα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού;

«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν βασικό στόχο: να κρατήσει Νέντοβιτς, Χεζόνια και Παπαπέτρου. Αν τα καταφέρει, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για αυτό, που θέλει να φτιάξει. Θα είναι έκπληξη αν δεν θα είναι ο Πρίφτης νέος προπονητής. Και βέβαια ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει πάρει ήδη πλέι-μέικερ. Ο Λαπροβίτολα μοιάζει με μονόδρομο. Η περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν δεν φαίνεται τόσο εύκολη για λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με αυτό καθ’ αυτό το κασέ του παίκτη. Υπάρχει και ο Μπάλντγουϊν, ο οποίος είχε προταθεί και πέρυσι, όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Χουγκάζ από τον Ιωνικό, ενώ πρέπει να δούμε τι γίνεται με την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Λέικερς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρελάνς" ΠΑΟ για Μήτογλου - Στα… κάγκελα με Ομπράντοβιτς - Αυτός Νο1 φαβορί για προπονητής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags