Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ρελάνς" για Μήτογλου - Στα… κάγκελα με Ομπράντοβιτς - Αυτός Νο1 φαβορί για προπονητής!
| 2021-06-19 23:05:00

"Ρελάνς" ΠΑΟ για Μήτογλου - Στα… κάγκελα με Ομπράντοβιτς - Αυτός Νο1 φαβορί για προπονητής!

του Pick n' Scroll
"Ρελάνς" ΠΑΟ για Μήτογλου - Στα… κάγκελα με Ομπράντοβιτς - Αυτός Νο1 φαβορί για προπονητής!

Το ραντεβού με Κάτας, ο Ζοτς, ο επόμενος και το θρίλερ με τον Ντίνο. Οι Πράσινοι κυνηγούν το... θαύμα και τη μεγάλη ανατροπή με τον Έλληνα άσο, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να κλείσουν και το θέμα προπονητή. Τι συμβαίνει με Ομπράντοβιτς και Παρτιζάν;

Παναθηναϊκός: Χαμός γίνεται στον Παναθηναϊκό με τις εξελίξεις πλέον να τρέχουν πολύ γρήγορα.

Το θέμα του Ντίνου Μήτογλου είναι στο προσκήνιο με τον διεθνή πάουερ-φόργουορντ να είναι πολύ κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά τους «πράσινους» να μην έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Να είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους με ουσία και όχι με τυπικά πράγματα. Όπως και να έχει, το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Είναι τώρα πολύ κοντά στους Ιταλούς ο Θεσσαλονικιός, αλλά έχει και μία μικρή τύχη το «τριφύλλι».

Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα κάγκελα, βλέποντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να οδεύει προς την Παρτίζαν. Οι φίλοι του εξάστερου απορούν πως ο Ζοτς δεν έρχεται στην ομάδα τους και οδεύει προς την Παρτίζαν, που ούτε χρήματα έχει, ούτε στην Ευρωλίγκα παίζει. Είναι ερώτημα, που μόνο ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς θα μπορεί να απαντήσει, αν τελικά κλείσει στους Σέρβους.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο με τον Οντεντ Κάτας, αλλά δεν αναμένεται να συνεχίσει με τον Ισραηλινό. Μένει ένα ραντεβού για να κλείσει το θέμα και ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του.

Αν δεν γίνει κάτι τρελό, να μείνει, δηλαδή, ο Κάτας, το ενδιαφέρον θα στραφεί στον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος θέλει κι αυτός να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φύγει από το παγωμένο Καζάν. Οι εξελίξεις σε αυτό το κεφάλαιο θα έρθουν την άλλη εβδομάδα, καθώς προέχει το θέμα του Μήτογλου.

Αντίθετα, η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν μπορεί να λυθεί τόσο άμεσα με τον διεθνή παίκτη να είναι στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ, όσο και της Εφές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Γιοβάνοβιτς σε ΠΑΟ - Αυτός… έφαγε τον Σάντος - Κυριάκος Παπαδόπουλος για Big-4

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags