Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Extreme makeover" στον ΠΑΟ - "Σκούπα" στο ρόστερ, οι επόμενοι που φεύγουν - Η πρώτη μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2021-06-21 16:32:00

"Extreme makeover" στον ΠΑΟ - "Σκούπα" στο ρόστερ, οι επόμενοι που φεύγουν - Η πρώτη μεταγραφή

"Extreme makeover" στον ΠΑΟ - "Σκούπα" στο ρόστερ, οι επόμενοι που φεύγουν - Η πρώτη μεταγραφή

Οι πάρα πολλές αλλαγές και ο μοναδικός Έλληνας που μένει. Ποια είναι η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μετά και την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου και η πρώτη ηχηρή κίνηση που θέλουν να κάνουν οι Πράσινοι.

Παναθηναϊκός: Παρελθόν λοιπόν και επίσημα αποτελεί ο Μπεν Μπέντιλ από τον Παναθηναϊκό, σε μια κίνηση που μάλλον δεν αναμενόταν και ιδιαίτερα. Ο Γκανέζος μπορεί να λογιζόταν ένας απλός ρολίστας, ωστόσο ήταν ένας χρήσιμος παίκτης που σαν τρίτο «4άρι» έδινε λύσεις τόσο από το ποστ, όσο και από απόσταση με το αξιόπιστό του σουτ. Ωστόσο το φινάλε στη συνεργασία την δύο πλευρών ήρθε και αυτό, δημιουργεί έτσι κι αλλιώς κάποια δεδομένα.

Ο νέος Παναθηναϊκός θα είναι τρομερά αλλαγμένος του χρόνου, όσον αφορά τη γραμμή των ψηλών του. Ο Μπέντιλ χαιρέτησε, ο Ουάιτ αποχωρεί, το ίδιο και ο Όγκαστ. Στον «Εξάστερο» θα κινηθούν τουλάχιστον για ένα αθλητικό «5άρι» και ένα «4άρι» με σουτ, με τις αποφάσεις για τα πρόσωπα να τις παίρνει (όπως κρίνεται λογικό) ο επόμενος προπονητής.

Μάλιστα, μετά και την οριστική αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου για την Αρμάνι, ο μοναδικός ψηλός που θα παραμείνει στη θέση του θα είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης! Ο μοναδικός δηλαδή από την τριανδρία των Ελλήνων (σ.σ. Παπαπέτρου-Μήτογλου), που έχει ενεργό συμβόλαιο.

Από όσα ήδη βλέπουμε να εξελίσσονται, ο Παναθηναϊκός της περιόδου 2021-22 θα είναι κατά πολύ αλλαγμένος. Γιατί μην ξεχνάμε ότι μια βασική μεταγραφή, θα είναι ο πόιντ γκαρντ που θα έρθει στο ΟΑΚΑ και θα επωμιστεί το κυρίως βάρος της δημιουργίας από τη θέση «1».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Βρήκε τον αντι-Μήτογλου ο Παναθηναϊκός - Αυτός υπογράφει άμεσα - Φέρνει και...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags