Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Το πρώτο δυνατό όνομα από τη λίστα Πρίφτη για ΠΑΟ - Ξέρει από Ελλάδα - "Χάνεται" σούπερ μεταγραφή!
| 2021-06-22 23:31:00

Το πρώτο δυνατό όνομα από τη λίστα Πρίφτη για ΠΑΟ - Ξέρει από Ελλάδα - "Χάνεται" σούπερ μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Το πρώτο δυνατό όνομα από τη λίστα Πρίφτη για ΠΑΟ - Ξέρει από Ελλάδα - "Χάνεται" σούπερ μεταγραφή!

Πότε κλείνει η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και η μεταγραφική ενίσχυση. Γιατί θέλει να έρθει... τρέχοντας πίσω, τι περιμένουν για τις ανακοινώσεις στο Τριφύλλι και τα πρώτα ονόματα που θα "παίξουν" στο ρεπορτάζ. Ποια εξαιρετική περίπτωση απομακρύνεται;

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αυτό, που ρωτάνε επιμόνως τις τελευταίες μέρες είναι τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Πρίφτη ακούνε και Πρίφτη δεν βλέπουν. Θα δουν, όμως, καθώς το θέμα αυτό είναι στην τελική ευθεία. Πρώτα πρέπει να γίνει ραντεβού με τον Οντεντ Κάτας και έπειτα να κινηθεί η διαδικασία για τον Ελληνα προπονητή, που θέλει πως και πώς να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξαναδουλέψει για τους «πράσινους».

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το ακανθώδες αυτό ζήτημα, ώστε από κει και πέρα να προχωρήσουν ακόμη πιο γρήγορα τα μεταγραφικά θέματα.

Αναλαμβάνοντας ο Πρίφτης, το βάρος θα πέσει στους ξένους παίκτες με τον Ελληνα προπονητή να έχει ειδικότητα σε αυτό το κομμάτι. Ενας παίκτης, που μπορεί να ακολουθήσει τον Πρίφτη στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό είναι ο Οκάρο Ουάιτ. Είναι «4άρι», που χρειάζονται οι «πράσινοι» τώρα μετά την αποχώρηση του Μήτογλου, είναι παίκτης, που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, αφού είχε παίξει στον Αρη, και είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έδειξε με την παρουσία του στους Ρώσους. Για τον Ουάιτ είναι απλά μία υπόθεση εργασίας και τίποτα παραπάνω. Είναι, όμως, σενάριο, που μπορεί να λειτουργήσει.

Αντίθετα, δεν φαίνεται τόσο εύκολη η περίπτωση του Νίκολα Λαπροβίτολα, που είναι από τους μεγάλους στόχους για την θέση του πλέι-μέικερ. Ο Αργεντίνος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της Ευρωλίγκας και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με σιγουριά ποια θα είναι η απόφασή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην ατζέντα του και το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος φαίνεται πιο προσιτή περίπτωση σε σχέση με τον Λαπροβίτολα. Ο Γιόβιτς δεν έπαιξε από ένα σημείο και μετά με την Χίμκι, αλλά τώρα είναι στην εθνική Σερβίας, προετοιμαζόμενος για το προολυμπιακό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - "Σκάει" ανακοίνωση τα επόμενα 24ωρα - Θα γίνει χαμός με Ομπράντοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags