Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο πάμπλουτος Έλληνας και δύο ξένοι για ΠΑΟ - Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι πρώτες μεταγραφές Πρίφτη
| 2021-06-24 22:50:00

Ο πάμπλουτος Έλληνας και δύο ξένοι για ΠΑΟ - Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι πρώτες μεταγραφές Πρίφτη

του Pick n' Scroll
Ο πάμπλουτος Έλληνας και δύο ξένοι για ΠΑΟ - Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι πρώτες μεταγραφές Πρίφτη

Οι εξελίξεις στην ΚΑΕ, ο νέος κόουτς και ο πρώην του Ολυμπιακού. Τι "έδειξαν" για το μέλλον της ομάδας τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι εξελίξεις με τον Δημήτρη Πρίφτη και οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πάρα πολλά στο live, που έκανε στο ίνσταγκραμ και για μία ακόμη φορά ήταν ξεκάθαρος.

Η ουσία είναι ότι τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να ασχοληθεί ενεργά με την ΚΑΕ. Ένα «καυτό» θέμα, που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της πώλησης της ΚΑΕ. Ο Γιαννακόπουλος μίλησε για ενδιαφέρον ενός πολύ πλούσιου Έλληνα και μίας μεγάλης εταιρείας από την χώρα μας, αλλά ούτε το ένα, ούτε το άλλο προχώρησε. Μίλησε επίσης και για μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, το οποίο και θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις από το εξωτερικό, που μπορεί να προχωρήσουν πολύ. Γίνεται λόγος για μεγάλες εταιρείες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον να πάρουν την ΚΑΕ καθώς επίσης και ότι αν υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξουν άμεσα.

Η ομάδα, όμως, πρέπει να προχωρήσει, ήδη ήρθε το διαζύγιο με τον Κάτας και ακολουθεί ο γάμος με τον Δημήτρη Πρίφτη. Το σίγουρο είναι ότι θα κινηθεί άμεσα και η διαδικασία για τις μεταγραφές με το όνομα του Νίκου Χουγκάζ να είναι από τα πρώτα, που θα πάει ο Παναθηναϊκός να κλείσει.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, που την παλεύουν οι «πράσινοι», οι οποίοι είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν και την επιλογή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Πρίφτης θέλει ορισμένους έμπειρους ξένους παίκτες και ήδη γράφτηκε το όνομα του πρώην του Ολυμπιακού και της Μακάμπι, Οθέλο Χάντερ.

Προτεραιότητα, πάντως, είναι να μείνουν οι Χεζόνια, Παπαπέτρου και Νέντοβιτς και παράλληλα να κλείσει ο βασικός πλέι-μέικερ. Λαπροβίτολα και Γιόβιτς είναι οι μεγάλοι στόχοι, αλλά τελευταίως οι «πράσινοι» έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στο ΝΒΑ. Όχι μόνο για κοντό, αλλά και για ψηλό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτες" Γιαννακόπουλου για Ζοτς, Μήτογλου, Θύρα 13, Αλαφούζο και πώληση της ΚΑΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags