Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος κορυφαίος άσος από τον Παναθηναϊκό - Τον ανακοίνωσε ήδη η νέα του ομάδα!
Μπάσκετ
| 2021-06-25 17:06:00

Τέλος κορυφαίος άσος από τον Παναθηναϊκό - Τον ανακοίνωσε ήδη η νέα του ομάδα!

Sportdog Team
Τέλος κορυφαίος άσος από τον Παναθηναϊκό - Τον ανακοίνωσε ήδη η νέα του ομάδα!

Παρελθόν από το Τριφύλλι αποτελεί ένας από τους καλύτερους παίκτες του την περσινή σεζόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού. "Έσκασε" επίσημη ανακοίνωση!

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα από τους Πράσινους ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 25χρονος φόργουορντ εντάσσεται στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, που διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στην Ευρώπη και την περσινή σεζόν έφτασε στο Final Four της Euroleague.

Στο Μιλάνο ο Μήτογλου θα λάβει συνολικά 1,8 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη διετία. Παράλληλα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και NBA out, καθώς ο «μαγικός κόσμος» είναι ο μεγάλος στόχος του Έλληνα ψηλού.

«Αυτή είναι μια νέα πρόκληση για μένα, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες. Ξέρω ότι η Ολίμπια έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτύχω τους στόχους που πρόκειται να θέσουμε για εμάς» ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις.

Από την πλευρά του ο GM της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε: «Ο Μήτογλου παρά το ότι είναι ακόμη νέος, είναι ήδη έμπειρος παίκτης. Έχει τις σωστές δεξιότητες για να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε το Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του και είμαστε πεπεισμένοι ότι έρχεται εδώ την κατάλληλη στιγμή και για τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags