Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο πρώτος που κλείνει ο Πρίφτης μέσα στην εβδομάδα - Τα δίνει όλα για Έλληνα άσο!
Μπάσκετ
| 2021-06-26 22:52:00

Ο πρώτος που κλείνει ο Πρίφτης μέσα στην εβδομάδα - Τα δίνει όλα για Έλληνα άσο!

του Pick n' Scroll
Ο πρώτος που κλείνει ο Πρίφτης μέσα στην εβδομάδα - Τα δίνει όλα για Έλληνα άσο!

Ποιος θα είναι ο πρώτος εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη και οι κρίσιμες αποφάσεις που καλείται να πάρει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Τα ζητήματα που "καίνε" το Τριφύλλι και ο Έλληνας παίκτης που θεωρείται απαραίτητος.
 

Παναθηναϊκός: Όλα σχεδόν τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον Βασίλη Σπανούλη και την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αλλά μέρος της επικαιρότητας παίρνει και ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος επισήμως είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 53χρονου κόουτς, ο οποίος έχει πέσει με τα μούτρα στο χτίσιμο του ρόστερ. Προτεραιότητά του είναι η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είναι ακόμη πιο απαραίτητος, μετά την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου.

Με την πρόσληψη του Πρίφτη, θα φανεί και τι θα γίνει και με τους Νέντοβιτς, Χεζόνια. Θα προσπαθήσει να τους κρατήσει ο Παναθηναϊκός ή ο Ελληνας προπονητής θα πάει σε άλλες επιλογές; Είναι πλέον πολύ σοβαρό το ερώτημα.

Αυτό, που πάνω από όλα θέλει ο Πρίφτης είναι πολύ καλούς ξένους παίκτες. Εκεί έχει ρίξει το βάρος του. Εχει τον Παπαγιάννη, αν κρατήσει και τον Παπαπέτρου, ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε άλλο πρωτοκλασάτο Έλληνα, εκτός αν προλάβει να πάρει διαβατήριο ο Σαντ-Ρος.

Θέλει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού πολύ καλό πλέι-μέικερ και προστέθηκε από σήμερα στη λίστα το όνομα του Νέιτ Ουόλτερς, που είχε στην Ούνιξ Καζάν. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα, όμως, της Ρεάλ παραμένει ο πρώτος στόχος, ενώ συζητήσεις γίνονται και με τον Στέφαν Γιόβιτς, που ήταν στην Χίμκι.

Βάρος ρίχνεται και στον αντικαταστάτη του Ντίνου Μήτογλου και στον Πρίφτη αρέσει πολύ ένας παίκτης, τον οποίο αντιμετώπισε στην VTB LEAGUE, ο Κέβιν Χέρβεϊ. Ο Χέρβεϊ της Λοκομοτίβ Κουμπάν έπαιζε παλιότερα στο ΝΒΑ με την Οκλαχόμα και είναι πολύ καλός σουτέρ και ριμπάουντερ, πάνω, κάτω στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μήτογλου (πιο καλός σουτέρ, όμως, από τον Μήτογλου).

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, που από δω και πέρα γκαζώνει για να κλείσει το ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-έκπληξη για Παναθηναϊκό - Έρχεται με έτοιμη λίστα ο Πρίφτης - "Λύνει" το μεγάλο πρόβλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags