Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παικταρά του… Πασκουάλ θέλει ο Πρίφτης - Διαφορά με Ουάιτ, κλείνει τέσσερις ψηλούς - Σκάει ανακοίνωση
Μπάσκετ
| 2021-06-29 23:03:00

Παικταρά του Πασκουάλ θέλει ο Πρίφτης - Διαφορά με Ουάιτ, κλείνει τέσσερις ψηλούς - Σκάει ανακοίνωση

του Pick n' Scroll
Παικταρά του Πασκουάλ θέλει ο Πρίφτης - Διαφορά με Ουάιτ, κλείνει τέσσερις ψηλούς - Σκάει ανακοίνωση

Τα πρώτα ονόματα της λίστας και η προσπάθεια για ένα μεγάλο "μπαμ". Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα πλάνα του νέου προπονητή του Τριφυλλιού και εξηγεί γιατί οι Πράσινοι είναι σίγουροι, πως τη νέα σεζόν η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Πόσες μεταγραφές θα γίνουν και πότε;

Στον Παναθηναϊκό οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα και ένας επιπλέον λόγος είναι ότι έχει χαθεί έδαφος, αφού άργησε κάπως η διαδοχή του Οντεντ Κάτας από τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο τελευταίος έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και ήδη προχωράει πράγματα, αφού έδωσε το ΟΚ για την απόκτηση του Κέντρικ Πέρι, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα της παραμονής του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Χεζόνια και Νέντοβιτς θα είναι τα επόμενα κεφάλαια, που θα απασχολήσουν τους «πράσινους», όπως επίσης και η φροντ-λάιν, όπου στην ουσία υπάρχει μόνο ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τέσσερις παίκτες για την γραμμή των ψηλών με τον Οκάρο Ουάιτ να είναι ένας στόχος, αλλά να μην είναι εφικτός ακόμη, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Πρίφτης θέλει αθλητικούς ψηλούς και για αυτό το λόγο στα ονόματα, που έχει ξεχωρίσει είναι κι αυτό του Τζεκίρι της Μπασκόνια. Πρόκειται για παίκτη, που είχε απασχολήσει και παλιότερα το «τριφύλλι» και είναι σαφώς υψηλού επιπέδου.

Αρέσει και αρέσει τρομερά και ο Ταρίκ Μπλακ, που είχε ο Πασκουάλ πέρυσι στην Ζενίτ, αλλά αυτός είναι πιο δύσκολη περίπτωση από τον Τζεκίρι.

Οσον αφορά στην θέση «4», αν δεν μπορέσει να πάρει τον Οκάρο Ουάιτ ο Παναθηναϊκός, θα τα δώσει όλα για να πάρει τον Νάιτζελ Χέιζ από την Ζαλγκίρις. Ο Χέιζ είναι καλύτερος παίκτης από τον Ουάιτ, αλλά είναι λογικό ένας προπονητής να προτιμάει έναν παίκτη, με τον οποίο έχει δουλέψει ήδη και τον ξέρει από έξω κι ανακατωτά. Όπως δηλαδή ο Πρίφτης, που είχε τον Ουάιτ σε Αρη και Καζάν.

Όπως και να έχει, μέσα στην εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα έχει ανακοινώσεις και μέσα σε αυτές τις ανακοινώσεις και θα είναι τουλάχιστον μία μεταγραφή. Οι «πράσινοι» είναι σίγουροι ότι η ομάδα, που θα φτιάξουν θα είναι πολύ πιο δυνατή από την περυσινή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags