Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Πάγωσαν" οι Μπακς με Γιάννη, ησυχία σε όλο το γήπεδο - Τον πήρε από το παρκέ ο Θανάσης (vids)
Μπάσκετ
NBA
| 2021-06-30 08:11:00

"Πάγωσαν" οι Μπακς με Γιάννη, ησυχία σε όλο το γήπεδο - Τον πήρε από το παρκέ ο Θανάσης (vids)

Sportdog Team
"Πάγωσαν" οι Μπακς με Γιάννη, ησυχία σε όλο το γήπεδο - Τον πήρε από το παρκέ ο Θανάσης (vids)

"Πάγωσαν" όλοι στους Μπακς και γενικά στο γήπεδο της Ατλάντα με το πέσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα άσο να φεύγει υποβασταζόμενος και να εκφράζονται ήδη φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο "Greek Freak" πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος.

Στη συνέχεια σηκώθηκε με την βοήθεια του αδερφού του, Θανάση, που ανησύχησε και έσπευσε να τον υποστηρίξει, προσπάθησε να περπατήσει με τις δικές του δυνάμεις στα αποδυτήρια της State Farm Arena και τα κατάφερε, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στον πάγκο των Μπακς, όμως ήταν φανερό ότι πονούσε και στο πρώτο timeout πήγε ξανά στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, μόλις υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags