Facebook Pixel Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: "Βουίζει η πιάτσα" - Ρίχνουν τη... βόμβα του καλοκαιριού οι Αγγελόπουλοι - "Χτύπημα" σε ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-06-30 13:55:00

"Βουίζει η πιάτσα" - Ρίχνουν τη... βόμβα του καλοκαιριού οι Αγγελόπουλοι - "Χτύπημα" σε ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Βουίζει η πιάτσα" - Ρίχνουν τη... βόμβα του καλοκαιριού οι Αγγελόπουλοι - "Χτύπημα" σε ΠΑΟ!

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα στον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση καλείται να πάρει μία εξαιρετικά σημαντική απόφαση. Φήμες ότι θα γίνει μία ακόμα τεράστια ανατροπή...

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε αγωνιστική την επάνοδό του στην Α1 Μπάσκετ, μετά τη νίκη με 93-87 επί του Αμαρουσίου.

Ωστόσο, ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως δεν είναι σίγουρο ότι του χρόνου οι Ερυθρόλευκοι θα παίζουν στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει το ακριβώς αντίθετο!

Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν είναι πιθανό το σενάριο να ανέβει ο Ολυμπιακός. Υπήρξε μια σκέψη αν τελικά κατακτηθεί η άνοδος από την αναπτυξιακή, να παίξει εκείνη στο πρωτάθλημα, όμως δεν έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει αυτό το σενάριο.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνεται σχετικά με το μέλλον του στην Basket League. Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όμως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ του να μην αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα οι παίκτες του Μπαρτζώκα.

Στο Λιμάνι θεωρούν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στη Λίγκα σε σχέση με πριν δύο χρόνια και ότι από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν γίνει εκλογές, δεν υπάρχει και... σοβαρός λόγος να επιστρέψουν. Άλλωστε, όπως διαρρέουν, εκτιμούν πως η απουσία τους έχει δημιουργία τεράστια προβλήματα στις υπόλοιπες ομάδες, έχει «μειώσει» το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και έχει... χτυπήσει κυρίως τον Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags