Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μπαρτζώκας - Παίκτης στόχος του Ολυμπιακού έκλεισε στη Ζενίτ του Πασκουάλ
| 2021-07-07 22:36:00

"Τρελάθηκε" ο Μπαρτζώκας - Παίκτης στόχος του Ολυμπιακού έκλεισε στη Ζενίτ του Πασκουάλ

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Μπαρτζώκας - Παίκτης στόχος του Ολυμπιακού έκλεισε στη Ζενίτ του Πασκουάλ

Μόνο άνετα δεν μπορεί να νιώθει ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρολεύκων, καθώς ένας παίκτης που αποτελούσε πρώτη επιλογή του για την θέση του σέντερ για τη νέα περίοδο, προτίμησε να συνεχίσει στη ρώσικη ομάδα

Τζόρνταν Μίκι: Μόνο αποδυναμωμένη δεν θα είναι η Ζενίτ την επόμενη χρονιά, κάτι που δείχνει ότι οι Ρώσοι θέλουν να... χτίσουν πάνω στην προηγούμενη σεζόν. 

Ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης, που προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ, ήρθε συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ που αποχώρησε από την Χίμκι και αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού και επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Ζενίτ. Ήταν τιμή μου που έλαβα μια προσφορά από την ομάδα, η οποία είχε με απίθανη σεζόν. Ο Πασκουάλ είναι ένας σπουδαίος προπονητής, η φιλοσοφία του είναι πολύ κοντά μου.

Με την Ζενίτ, θέλω όχι μόνο να φτάσω στα playoffs της Euroleague, αλλά και να φτάσω στο Final 4, καθώς και να αγωνιστώ για το πρωτάθλημα στο VTB United League. Νομίζω ότι έχουν δημιουργηθεί όλες οι κατάλληλες συνθήκες αυτή τη σεζόν", είπε ο Τζόρνταν Μίκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags