Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κυνηγάει Ουάιτ και έκπληξη… από Κούβα - Φτιάχνει πανίσχυρη περιφέρεια - "Κόβει" ΜακΚόλουμ
| 2021-07-07 23:05:00

Κυνηγάει Ουάιτ και έκπληξη… από Κούβα ή Σουηδία ο ΠΑΟ - Πανίσχυρη περιφέρεια - "Κόβει" ΜακΚόλουμ

του Pick n' Scroll
Κυνηγάει Ουάιτ και έκπληξη… από Κούβα ή Σουηδία ο ΠΑΟ - Πανίσχυρη περιφέρεια - "Κόβει" ΜακΚόλουμ

Ο διεθνής Έλληνας που υπογράφει και η μεταγραφή που σκάει άμεσα. Τρέχουν οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει άμεσα να κλείσει το ρόστερ. Η κίνηση στο «4» και ο πλέι μέκερ που ακόμα αναζητείται. Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη;

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Φλόιντ, παίρνει και τον Μέικον και σιγά σιγά φτάνει αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του. Μένει πλέον ο βασικός πλέι-μέικερ, τα δύο «4άρια» και τι θα γίνει με τον Χεζόνια. Για τον Κροάτη υπάρχει η αισιοδοξία ότι τελικά θα μείνει στο ΟΑΚΑ, μία εξέλιξη, που πάνω από όλα την θέλει ο κόσμος της ομάδας. Πρόκειται για χαρισματικό παίκτη, που θα γίνει ακόμη καλύτερος με έναν συνετό προπονητή, όπως είναι ο Πρίφτης.

Για τα «4άρια» οι «πράσινοι» παραμένουν σε θέση μάχης για τον Οκάρο Ουάιτ, αλλά τους αρέσει πολύ και ο Τζασιέλ Ριβέρο της Μπούργος. Είναι ένας πολύ δυναμικός πάουερ-φόργουορντ από την Κούβα, που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του. Κάποια στιγμή τον ήθελαν 2-3 ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν προχώρησε κάτι με τον Παναθηναϊκό να τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό του.

Για την θέση «4» ακούγεται και το όνομα του Γιόνας Γερέμπκο, του πολύ ποιοτικού Σουηδού, που ήταν στην Χίμκι. Ο Γερέμπκο έχει περάσει πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, είναι 34 χρόνων, ξέρει μπάσκετ, αλλά αθλητικά δεν είναι πλέον όπως ήταν.

Η θέση του πλέι-μέικερ «καίει» επίσης τον προπονητή του Παναθηναϊκού, που πλέον έχει αρχίσει και κοιτάει τις αγορές της Κίνας και του ΝΒΑ, που έχουν πιο πολλές επιλογές. Ο Νέιτ Ουόλτερς του αρέσει, αλλά θέλει κάτι καλύτερο για να φτιάξει έτσι μία πανίσχυρη περιφέρεια, που ήδη έχει Παπαπέτρου, Πέρι, Σαντ-Ρος, Νέντοβιτς και Μέικον.

Ο Ερικ ΜακΚόλουμ, που ήταν στην Χίμκι, έχει προταθεί, αλλά δεν τρελαίνονται κιόλας στον Παναθηναϊκό. Είναι, όμως, ένας έμπειρος παίκτης, που μπορεί να κάνει την δουλειά.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας ο εξάστερος θα έχει κλείσει τουλάχιστον το ένα «4άρι» του, ενώ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Καββαδάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τηλεφώνημα που... απογείωσε Ζαγαρίτη - Εκεί θα παίζει του χρόνου - Φεύγει από Ίντερ ο Βαγιαννίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags