Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟ - Η πρώτη επιλογή για πλέι μέκερ, αυτός φεύγει - Κρυφό… όπλο για 8αδα
Μπάσκετ
| 2021-07-14 22:33:00

Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟ - Η πρώτη επιλογή για πλέι μέκερ, αυτός φεύγει - Κρυφό… όπλο για 8αδα

του Pick n' Scroll
Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟ - Η πρώτη επιλογή για πλέι μέκερ, αυτός φεύγει - Κρυφό… όπλο για 8αδα

Οι δύο τελευταίες προσθήκες και τα χρήματα που τέλειωσαν για το Τριφύλλι. Πώς κλείνει το ρόστερ των Πρασίνων, η απόφαση για τον "άσσο" και το πρώτο όνομα της λίστας. Πάντως, μετά τον Γουάιτ, δύσκολα θα υπάρξει υπέρβαση...

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πιο χαρούμενος πλέον, βλέποντας και το όνομα του Οκάρο Ουάιτ να προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας του. Πρόκειται για έναν παίκτη, που ήθελαν οι Παναθηναϊκοί εδώ και χρόνια και τώρα τον βλέπουν να είναι μέλος της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο εξάστερος είναι πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ. Μένουν δύο βασικές κινήσεις: αυτή της παραμονής του Χεζόνια και ένας πλέι-μέικερ μόλις φύγει ο Μπρέι.

Για τον Χεζόνια υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι και του χρόνου θα είναι κάτοικος ΟΑΚΑ. Οι δύο πλευρές είναι σε διαρκείς επαφές και ελπίζεται ότι δεν θα αργήσουν να δώσουν τα χέρια.

Οσον αφορά στο θέμα του πλέι-μέικερ, η κίνηση θα γίνει μόλις φύγει ο Μπρέι. Πάντως ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να περιμένει μεγάλο όνομα τύπου Λορέντζο Μπράουν ή Νίκολα Λαπροβίτολα. Οι «πράσινοι» θα πάρουν έναν ακομη…Κέντρικ Πέρι, γιατί το ταμείο τους φτάνει μέχρι εκεί. Θα πάρουν, δηλαδή, έναν παίκτη σαν τον Πάρις Λι, που πήρε η Μονακό ή σαν τον Νέιτ Ουόλτερς, που είχε ο Πρίφτης στην Ούνιξ Καζάν. Για να μην πούμε ότι θα πάρει τον ίδιο τον Νέιτ Ουόλτερς.

Ηδη έχει γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ (με δεδομένο ότι θα μείνει και ο Χεζόνια) και δεν υπάρχουν πολλά λεφτά για τον έξτρα πλέι-μέικερ. Αλλωστε θα αποκτηθεί και ένας παίκτης πίσω από τον Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος επίσης δεν θα είναι ακριβός.

Αν γίνουν όλα αυτά, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές ρόστερ, που θα είναι ικανό να παλέψει για την οκτάδα της Ευρωλίγκας. Κάτι, που δεν μπόρεσε πέρυσι. Το «τριφύλλι» θα έχει ένα όπλο ακόμη, που θα είναι η παρουσία του κόσμου του. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες, που αδυνάτισαν, μην έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους. Πλέον, όμως, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό θα είναι το ρόστερ του ΠΑΟ-Ποιος είναι στον... αέρα - Έκπληξη με 2 Έλληνες, υπογράφει παικταράς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags