Ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στην Α1, ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί και πάλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, αλλά όλα προς τα εκεί οδηγούν. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι με τη στάση τους τα δύο τελευταία χρόνια έστειλαν το μήνυμά τους και τώρα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για να διεκδικήσουν τίτλους.

Το ρόστερ δεν είναι ακόμη έτοιμο και πριν από λίγο μπήκε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ με την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές, αλλά έκλεισε πλέον το θέμα και τυπικά.

Ο Ολυμπιακός πλέον ψάχνει για τον παίκτη, που θα πάρει την θέση του Λάιτι, καθώς και για έναν Ελληνα ψηλό. Δεν αποκλείεται, όμως, να κάνει και μία έξτρα κίνηση, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ο διακαής του πόθος. Προς το παρόν, όμως, δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, καθώς ο Ντόρσεϊ περιμένει το ΝΒΑ. Αν, όμως, μέχρι το τέλος του Αυγούστου δεν έχει βρει τίποτα, τότε είναι πιθανό να πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συναντά δυσκολίες για να βρει τον αντί-Λάιτι και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του στην αγορά του ΝΒΑ. Θέλουν και οι Αγγελόπουλοι άλλωστε αν είναι δυνατόν ο παίκτης, που θα αποκτηθεί, να είναι κάποιο ηχηρό όνομα. Ειδικα τώρα, που είναι πιθανό να επιστρέψουν στην Α1, όπου θα έχουν απέναντί τους τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και θα θέλουν να κατανικήσουν.

Η αγορά του ΝΒΑ έχει πολύ καλές λύσεις και ο Μπαρτζώκας έχει βάλει τα δυνατά του για να τα καταφέρει και να κερδίσει έτσι και μερίδα του κόσμου, που έχει χάσει λόγω Σπανούλη και περυσινής όχι καλής πορείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σημαντικό με Παπαπέτρου, εκεί... πονάει ο ΠΑΟ - Παλαβός Χεζόνια- Ξέρουν τι θέλουν στον Ολυμπιακό;"