Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Χάλασαν" τα σχέδια του Μπαρτζώκα - Φορτσάρει για Έλληνα - Μπαίνει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2021-07-16 21:40:00

"Χάλασαν" τα σχέδια του Μπαρτζώκα - Φορτσάρει για Έλληνα - Μπαίνει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll
"Χάλασαν" τα σχέδια του Μπαρτζώκα - Φορτσάρει για Έλληνα - Μπαίνει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό!

Η ανατροπή στον Ολυμπιακό και η νέα λίστα με "πράσινες" επιλογές. Γιατί δεν ήρθε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ, οι δεύτερες σκέψεις του Έλληνα προπονητή και οι δύο σέντερ που αρέσουν και στον Δημήτρη Πρίφτη. Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν οι Πειραιώτες με τον Όγκαστ;

Ο Ολυμπιακός την πάτησε με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Τον ήθελε πολύ, αλλά ο αδερφός του Γιάννη αποφάσισε να πάει στην Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ. Το έκανε αυτό επειδή εκεί θα έχει μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Στους Πειραιώτες θα ήταν πίσω από τον Φολ, τον Μάρτιν, αλλά και τον Λιβιό παρότι ο τελευταίος δεν είναι κλασικός σέντερ.

Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι υποχρεωμένος να δει τις άλλες λύσεις, που έχει, ώστε η ομάδα του να προχωρήσει στην απόκτηση τρίτου κλασικού σέντερ. Και επειδή πρέπει να πάρει Ελληνα, οι επιλογές του είναι λίγες. Είναι ο Βασίλης Καββαδάς, που είχε παλιότερα ο Ολυμπιακός, είναι ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, είναι και ο Κώστας Κουφός, που τελείωσε την περυσινή σεζόν στο ΣΕΦ. Υπάρχει ακόμη ο Κωστής Γόντικας, αλλά και το ενδεχόμενο να δοθεί ευκαιρία στον Βασίλη Χρηστίδη, που πιο πολύ τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό Β’.

Για τον Κακλαμανάκη, που ήταν πέρυσι στον ΠΑΟΚ, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης ψάχνει Ελληνα σέντερ για τρίτο ψηλό. Επίσης, οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους τον Καββαδά, αλλά και τον Γόντικα, τον οποίο δεν φαίνεται να βλέπει ο Ολυμπιακός. Απλά υπάρχει στη λίστα του Μπαρτζώκα ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Υπάρχει επίσης διαθέσιμο ένα ακόμη όνομα Ελληνα ψηλού, που, όμως, αποκλείεται να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Ζακ Ογκαστ, ο οποίος στις δύο θητείες του στον Παναθηναϊκό ήταν μέτριος. Σαν τον καφέ. Για αυτό άλλωστε και δεν του έδωσαν νέα ευκαιρία οι «πράσινοι». Συν τοις άλλοις είναι και ακριβός.

Για όλα αυτά, λοιπόν, ούτε ο Ολυμπιακός πρόκειται να ασχοληθεί με τον Ογκαστ και μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπαρτζώκας θα αποφασίσει σε ποιον από όσους αναφέραμε θα δώσει το συμβόλαιο του τρίτου κλασικού σέντερ, πίσω από τον Φολ και τον Μάρτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό έριξε άκυρο στον Ολυμπιακό ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Θανάσης μαζί με Χεζόνια στον ΠΑΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags