Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Οριστική εξέλιξη με Χεζόνια - Τι απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού ο Κροάτης!
| 2021-07-22 03:00:00

Οριστική εξέλιξη με Χεζόνια - Τι απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού ο Κροάτης!

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη με Χεζόνια - Τι απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού ο Κροάτης!

Την οριστική του απάντηση στους Πράσινους στην πρόταση που του είχαν καταθέσει για παραμονή έδωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Κροάτης άσος.

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Παρελθόν από το Τριφύλλι αναμένεται να αποτελέσει ο Μάριο Χεζόνια, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του είχε καταθέσει πριν μερικές ημέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι έδιναν συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ στον Χεζόνια, με τη ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό, ωστόσο ήξεραν ότι μετά και την παράταση που ζήτησε την Κυριακή ο 26χρονος φόργουορντ, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους.

Έτσι, ο Κροάτης -δια του εκπροσώπου του- έβαλε τέλος στο σίριαλ παραμονής του, ενημερώνοντας την "πράσινη" ΚΑΕ ότι επιθυμεί να κοιτάξει προς άλλες αγωνιστικές κατευθύνσεις για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για την θέση "4", με τον Νάιτζελ Χέιζ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags