Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη του Σάρας στον Μπαρτζώκα και η μεταγραφή των Πειραιωτών!
| 2021-07-25 16:00:00

Αλλαγή πλάνων σε Ολυμπιακό - Αυτός είναι η επόμενη μεταγραφή - "Αποκάλυψη" Σάρας σε Μπαρτζώκα

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγή πλάνων σε Ολυμπιακό - Αυτός είναι η επόμενη μεταγραφή - "Αποκάλυψη" Σάρας σε Μπαρτζώκα

Οι Έλληνες των Πειραιωτών και η "πινελιά" που ψάχνουν στην αγορά. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ στο Λιμάνι και το... χτίσιμο της ομάδας, που θα διεκδικήσει τουλάχιστον την είσοδο στην οκτάδα. Τι συμβαίνει το μπάτζετ και η συζήτηση Μπαρτζώκα - Γιασικεβίτσιους.

Ολυμπιακός: Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει στη φετινή προετοιμασία των Ερυθρόλευκων όσον αφορά το μέρος που θα βρεθούν, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του sportdog οι Πειραιώτες δεν θα βρεθούν φέτος στο αγαπημένο τους Μέτσοβο αλλά στη Βουλγαρία.

Το φετινό καλοκαίρι, άλλωστε, είναι ιδιαίτερο τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας (και όχι μόνο), καθώς η πανδημία τού κορωνοϊού έχει αναγκάσει άπαντες να αναδιαμοφώσουν τα σχέδιά τους.

Για παράδειγμα, όπως εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα ο Γιασικεβίτσιους στον Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν έχει λεφτά για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει φέτος το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα! Προσοχή εδώ, καθώς μιλάμε για ολόκληρη Μπαρτσελόνα, καθώς είναι παραδοσιακή δύναμη που πάντα... ξηλώνεται στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ έχει και έναν νέο προπονητή (μόλις η δεύτερη σεζόν του στην ομάδα) που κανονικά θα έπρεπε να τον στηρίξει με μεγάλο μπάτζετ.

Και προφανώς δεν συγκρίνουμε το μπάτζετ των Καταλανών με αυτό των ελληνικών ομάδων. Ωστόσο, ως δεύτεροι στην Ευρώπη οφείλουν να παραμείνουν ψηλά και να «κοντράρουν» τις μεταγραφές των Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και εσχάτως Αρμάνι που έχει μπει πολύ… δυνατά στο παζάρι.

Για να επιστρέψουμε στα εγχώρια και τον Ολυμπιακό, ο σχεδιασμός που έχουν αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του συλλόγου είναι για να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης στη θέση του Λάιτι, που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει μια πολύ καλή βάση από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με ελληνικό στοιχείο στην 5άδα (Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Λαρεντζάκης), και αυτό που χρειάζεται είναι οι πινελιές με τους ξένους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει 11αδατο ο Μαρτίνς, αυτόν... τελειώνει - Αλλάζει θέση ο μικρός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags